Hadi, kripto para ödüllü bir platforma dönüştü

Sadece canlı mobil bilgi yarışması olmaktan çıkan Hadi, odağına kripto paraları aldı.
Hadi, kripto para ödüllü bir platforma dönüştü

Gerçek para ödüllü ve canlı bir mobil bilgi yarışması olarak karşımıza çıkan Hadi'yi ilk olarak 2018 yılının Haziran ayında sizlere aktarmıştık. Kısa süre içinde büyük bir kullanıcı kitlesine ulaşan mobil bilgi yarışması Hadi, önemli bir yenilikle karşımızda

Kripto para odaklı platform

Sadece canlı mobil bilgi yarışması olmaktan çıkan Hadi, odağına kripto paraları aldı. Böylece Hadi, kripto para alınıp satılabilen bir platforma dönüştü.

Kısacası Hadi, hem yarışmalarda yeni nesil kripto para kazanabildiğiniz, hem de kripto para yatırımlarınızı kolayca yapabildiğiniz yeni nesil bir yatırım platform olarak hizmet verecek. Hadi'nin web sitesinde yer alan bilgilere göre kullanıcılar, canlı bilgi yarışması ile birlikte hem TL hem de kripto para ödülleri kazanabilecekler. 

Şu an için sadece TL kazandıran yarışmalar sürüyor ancak çok yakında kullanıcıların kripto para kazanabilecekleri yarışmalar da gelecek. Hadi'de içinde şu an Bitcoin, Etherium, Dogecoin, Avax, Chiliz ve Stellar kripto paraları mevcut durumda.

Yeni kripto paralar eklenecek

Kısacası kullanıcılar, kazandıkları ödüller ile anında platform içinde bulunan bir kripto para biriminden alım yapabiliyor. Uygulamanın anasayfada bulunan varlıklar sekmesinden hem TL hem de kripto para varlıklarınızı yönetebiliyorsunuz. Yakın zamanda Hadi'ye daha fazla kripto paranın ekleneceğini de belirtelim.

Hadi platformunda şu an için başka bir kripto para cüzdanına transfer veya banka aracılığı ile TL transferi yapma gibi özelliklerin yer almıyor. Banka aracılığı ile TL transferi yapma özelliğinin yakın zamanda kullanıma sunulması bekleniyor.

Kısacası şu an için sadece canlı bilgi yarışmalarından kazanılan ödüller ile platformda kripto para satın alınabiliyor. Fakat ilerleyen dönemlerde banka aracılığı ile TL transferi yapma özelliğinin de gelmesi ile birlikte Hadi'de dilediğiniz gibi kripto para alabileceksiniz.

Son olarak Hadi'nin kripto alım ve satım işlemlerinde yüzde 1 oranında komisyon aldığını da ekleyelim. Dilerseniz Hadi  uygulamasını Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.