Saha çalışanları için İK çözümleri sunan Snapshift, 45 milyon dolar yatırım aldı

Fransa'da restoranlar için bir personel yönetimi çözümü olarak kurulan ve şimdilerde saha çalışanları için İK çözümleri sunan Snapshift, Highland Europe liderliğindeki Seri A turda 45 milyon dolar yatırım aldı.
Saha çalışanları için İK çözümleri sunan Snapshift, 45 milyon dolar yatırım aldı

Fransa'da restoranlar için bir personel yönetimi çözümü olarak kurulan ve şimdilerde saha çalışanları için İK çözümleri sunan Snapshift, Highland Europe liderliğindeki Seri A turda 45 milyon dolar yatırım aldı. Tura mevcut yatırımcılar Bpifrance ve UL Invest de katıldı. Alınan yatırımın Avrupa'daki restoran, otel ve perakende sektörlerindeki tüm KOBİ'lere hizmet vermek için kullanılacağı açıklandı. Snapshift, bu yatırımla ayrıca İspanya'da da faaliyetlerine başlamayı hedefliyor.

2016 yılında Olivier Severyns tarafından hayata geçirilen Snapshift, saha çalışanlarının yöneticilerinin zamanlama yapmalarını ve online olarak saklanacak sözleşmeleri, ciroları, izin taleplerini, zaman çizelgelerini ve bilgilerini girmelerini sağlıyor. Yani Snapshift, yüksek performanslı çizelgeler oluşturmaya, tüm çalışanların bunlara dahil edilmesine, maaş bordrolarının otomatik olarak hazırlamasına olanak tanıyor. Özetle; İK sürecinin tamamını otomatikleştirerek kullanıcılara kolaylık sağlamayı ön planda tutuyor.

Snapshift şu anda 70 kişilik ekibiyle faaliyet gösteriyor, ancak bu sayısının 2022'nin sonuna doğru 150'ye çıkması hedefleniyor. 

Olivier Severyns, şirketin misyonunun bordro yönetimini, personel planlamasını basitleştirerek ve sürekli değişen sosyal ve istihdam yasaları gibi karmaşıklıklar konusunda rehberlik sağlayarak KOBİ'lerin insan kaynaklarıyla ilgili her şeyi anlamalarına ve optimize etmelerine yardımcı olmak olduğunu dile getiriyor. Severyns, en büyük rakiplerinin Excel olduğunu; müşterilerinin yüzde 80 ila 90'ının Excel'den Snapshift'e geçerek dijital çözümlere geçiş yaptığını söylüyor.

Highland Europe ortağı Jean Tardy-Joubert ise bu yatırımın Snapshift'in kritik görev platformunun diğer sektörlere taşıması için büyük bir fırsat olduğuna inandığını söylüyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.