BOA Games, ilk oyunu olan CapRoyale'i kullanıma sundu

BOA Games, yaratıcılığı ve eğlenceyi harmanlayarak oyunculara kendilerinden bir şeyler bularak keyifle oynayabilecekleri kaliteli oyunlar sunmayı hedefliyor.
BOA Games, ilk oyunu olan CapRoyale'i kullanıma sundu

Mobil oyun girişimlerinin girişim ekosisteminin en önemli parçalarından biri haline geldiğiniz geçtiğimiz dönemlerde pek çok kez sizlere aktarmıştık. Bu girişimlerden biri olarak karşımıza çıkan BOA Games, yaratıcılığı ve eğlenceyi harmanlayarak oyunculara kendilerinden bir şeyler bularak keyifle oynayabilecekleri kaliteli oyunlar sunmayı hedefliyor.

2020 yılının Mart ayında Yusuf Yüksekdağ tarafından İstanbul'da kurulan BOA Games, şu an için 9 kişilik bir ekip tarafından yönetiliyor. BOA Games'in kısa süre önce ilk oyunu olan CapRoyale'i hem iOS hem de Android platformları için kullanıma sunduğunu da belirtelim.

Strateji türünde casual bir oyun olarak tasarlanan CapRoyale oyununun geliştirme süreci ise yaklaşık 1 yıl sürdü. BOA Games tarafından bizimle paylaşılan bilgilere göre CapRoyale'in ilk haftasında iOS ve Android cihazlarda yaklaşık 30 bin indirme aldığını da paylaşalım.

Bugüne kadar herhangi bir yatırım almayan BOA Games, oyun içi satın alma seçenekleri ve ödüllü reklamlar üzerinden gelir elde ediyor. BOA Games'in CapRoyale oyununu geliştirmeye devam edeceğini ve oyununu güncel tutacağını da belirtelim.

CapRoyale'in yanı sıra bir başka oyun projesinin de hazırlıklarına başlayan BOA Games, 2022 yılı içinde hem ekibini büyütmeyi hem de ikinci oyununu kullanıma sunmayı hedefliyor. BOA Games'in temel amacı ise oyunları hem tasarım hem de oynanış anlamında daha üst seviyelere taşıyarak Türkiye ve dünya pazarında en iyi oyun firmaları arasında yer almak. Dilerseniz CapRoyale oyununu Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.