Pazarlama teknoloji girişimi Stonly 22 milyon dolar yatırım aldı

Stonly, A serisi yatırım turunda 22 milyon dolar yatırım aldı. 2018'den bu yana pazarda faaliyet gösteren girişim 2021'de 5 kat büyüme gösterdi.
Pazarlama teknoloji girişimi Stonly 22 milyon dolar yatırım aldı

Alexis Fogel ve Kris Dąbrowski tarafından kurulan Stonly, A serisi yatırım turunda 22 milyon dolar yatırım aldı. Northzone liderliğinde gerçekleşen yatırıma şirketin mevcut yatırımcılarından Accel de katıldı. 

Bu arada yatırım turuna güçlü melek yatırımcıların da ilgi gösterdiğini belirtelim. Miro CEO'su Andrey Kushing, Y Combinator ortağı Nicolas Dessaigne, Personio CPO'su Roman Schumacher ve Dashlane ex-CEO'su Emmanuel Schalit melek yatırımcılar arasında yer aldı. 

Girişimin Faaliyet alanı 

Fransa merkezli Stonly, müşterileri ve çalışanları aktivasyon ve problem çözümüne yönlendirmek için interaktif rehberler hazılıyor. Girişim, müşterilerin yeni araçlara hızlıca adapte olması için harika bir seçenek sunuyor. 

Aracın kullanım örneklerine baktığımızda "checklist"ten iletişim formlarına ve chatbotlara kadar pek çok farklı başlık ile karşılaşıyoruz.  

2018'den bu yana pazarda faaliyet gösteren girişim 2021'de 5 kat büyüme gösterdi. Telus, Univision, Backmarket, Gorgias, Mynd ve UCLA gibi tanınmış kurumlar tarafından tercih edildiğini ekleyelim. 20 binden fazla müşteriye ulaşan Stonly'nin dikkatleri üzerine çektiği aşikar. 

Ancak Stonly'nin başarısı, pazarın olgunlaşmasıyla da ilişkili. Bu alanda faaliyet gösteren girişimler arasında ScreenSteps, Scribe, Poka ve Dozuki'yi sayabiliriz. Dijitalleşmenin her geçen gün artış göstermesi, bu tarz uygulamalar için kullanıcı tabanı artışını beraberinde getirirken, gelirlerini artışında da önemli rol oynuyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.