YouTube'un oyun birimini yöneten Ryan Wyatt, Polygon'a geçtiğini duyurdu

Twitter üzerinden yaptığı bir açıklama ile 2014 yılında katıldığı YouTube'dan ayrıldığını ve Polygon ekibine katıldığını duyuran Ryan Wyatt, Polygon Studios'un lideri olarak şirkette görev alacak.
YouTube'un oyun birimini yöneten Ryan Wyatt, Polygon'a geçtiğini duyurdu

Polygon'un "play-to-earn" oyunlarını hızlandırmak için Decentral Games'le iş birliğine gittiğini geçtiğimiz yılın Ekim ayında sizlere aktarmıştık. Yeni bir gelişme ile karşımıza çıkan Polygon Technology, ekibine önemli bir ismi kattı. Edindiğimiz bilgilere göre YouTube'un oyun biriminin başında yer alan Ryan Wyatt, Polygon ekibine katıldı.

Twitter üzerinden yaptığı bir açıklama ile 2014 yılında katıldığı YouTube'dan ayrıldığını ve Polygon ekibine katıldığını duyuran Ryan Wyatt, Polygon Studios'un lideri olarak şirkette görev alacak. Polygon Studios ile birlikte Polygon platformuna oyun ve medya içeriklerinin eklenmesi hedefleniyor.

Polygon'a geçişi ve Polygon Studios içindeki görevi ile ilgili açıklamalarda bulunan Ryan Wyatt, pazarlama ve geliştirici desteği yoluyla geliştirici ekosistemini büyütmeye ve Web2 ile Web3 arasındaki boşluğu doldurmaya odaklanacağını da sözlerine ekledi.

Wyatt tarafından paylaşılan bilgilere göre Polygon Studios platformu içinde oyunların yanı sıra eğlence, moda, haber, spor ve daha pek çok alan ile ilgili içerikler yer alacak. Hatırlatmak gerekirse 2017 yılında Anurag Arjun, Jaynti Kanani, Mihailo Bjelic ve Sandeep Nailwal tarafından Hindistan'da kurulan Polygon, Ethereum üzerine inşa edilmiş bir blok zinciri ölçekleme ağı olarak hizmet veriyor.

Ryan Wyatt'ın YouTube için oldukça önemli bir isim olduğunu da belirtelim. 2014 yılında YouTube'da çalışmaya başlayan Wyatt, geçtiğimiz dönemlerde yaptığı anlaşmalarla birlikte Twitch’in en önemli yıldızları arasında bulunan Jack “CouRage” Dunlop, Rachell “Valkyrae” Hofstetter, Ben “DrLupo” Lupo, Tim “TimTheTatMan” Betar ve Ludwig Ahgren gibi isimleri YouTube Gaming'e getirmişti.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.