Polygon, "play-to-earn" oyunlarını hızlandırmak için Decentral Games'le iş birliğine gitti

İki firma arasında gerçekleşen iş birliği kapsamında Polygon, Decentral Games'in kripto parası olan DG (Decentral Games) tokena yatırım yapacak.
Polygon,

Her geçen gün büyümeye devam eden oyun dünyası, günümüzün büyük sektörlerinden biri haline geldi. Oyun sektörü büyüdükçe bu alan içinde yer alacak farklı yaklaşımlar da karşımıza çıkmaya devam ediyor.

Bugün edindiğimiz bilgilere göre Polygon, "Play-to-earn" oyunlarını hızlandırmak için Decentral Games'le iş birliğine gittiğini duyurdu. İki firma arasında gerçekleşen iş birliği kapsamında Polygon, Decentral Games'in kripto parası olan DG (Decentral Games) tokena yatırım yapacak.

"Play-to-earn" modeli oyuncuların oynadıkları oyunlardan gerçek para veya çeşitli ödüller kazanmasına olanak tanıyan bir oyun modeli olarak çalışıyor. Özellikle NFT'lerin yükselişi ile birlikte "Play-to-earn" modeli için yeni fırsatların doğduğunu da hatırlatalım.

Blockchain altyapısı ile hizmet veren bazı oyunlar, oyuncularını NFT'ler ile ödüllendiriyor. Kazandıkları NFT'leri satan oyuncular ise oyun oynayarak gerçek para kazanmış oluyor. Kısacası NFT'lerin yükselişi ile birlikte "Play-to-earn" modeli için önemli bir potansiyel de oluşmuş oldu.

Bu potansiyeli gören Polygon ve Decentral Games, iş birliğine giderek bu alanda oyunlar geliştirecek. Decentral Games'in oyunlarını geliştirmek ve ölçeklendirmek için Polygon'un Proof-of-Stake (PoS) blockchain altyapısını kullanacağını da ekleyelim.

Polygon'un ethereum ölçeklendirme çözümünün Decentral Games'in oyun deneyimini önemli ölçüde etkileyebilecek kesintileri ve uzun bakım sürelerini ortadan kaldırması bekleniyor. 2019 yılında Miles Anthony, Scott de Taboada ve Steve Becerra tarafından kurulan Decentral Games'in blockchain altyapısı ile oyunlar geliştirme hedefi ile kurulduğunu da ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.