Trendyol, Avrupa açılımında vites artırıyor

Head of Sellers Experience, Marketplace International (m/f/d)" başlıklı iş ilanında Trendyol'un uluslararası pazar yeri için işe alım yaptığının belirtilmiş olduğunu görüyoruz.
Trendyol, Avrupa açılımında vites artırıyor

Ülkemizin en önemli e-ticaret çözümleri arasında yer alan Trendyol'un 1,85 milyar dolar yatırım ile 2021 yılında en çok yatırım alan yerli girişim olduğunu geçtiğimiz Aralık ayında sizlere aktarmıştık. Uzun zamandır Trendyol'un yurt dışında bir pazar yeri kuracağı ile ilgili duyumlar alıyorduk.

Kısa süre önce karşımıza çıkan bir iş ilanı ile bu duyumlar resmiyete dökülmüş oldu. "Head of Sellers Experience, Marketplace International (m/f/d)" başlıklı iş ilanında Trendyol'un uluslararası pazar yeri için işe alım yaptığının belirtilmiş olduğunu görüyoruz.

Head of Sellers Experience yani satıcı deneyimi için bir yönetici arayan Trendyol'un iş ilanı Almanya için açılmış durumda. Pozisyonun remote yani uzaktan olduğunu ve pozisyon için 12 yıllık bir deneyim arandığını da ayrıca ekleyelim.

İş ilanının da karşımıza çıkması ile birlikte Trendyol'un uluslararası pazar yerinin ilerleyen dönemlerde karşımıza çıkacağını söylemek yanlış olmayacaktır. Ekibini hızla büyüten Trendyol'un hem ülkemizden hem de yurt dışından pek çok yazılımcıyı ekibine kattığını da hatırlatalım.

Geçtiğimiz yılın Ağustos ayında Trendyol'un Almanya'nın Berlin şehri için "Head of Marketplace" ve "Head Fashion - Germany" pozisyonları için iş ilanları açtığını da sizlere aktarmıştık

Geçtiğimiz yıl aldığı 1.5 milyar dolarlık yatırım ile değerlemesini 16.5 milyar dolara yükselten Trendyol'un yurt dışında nasıl bir performansa sahip olacağını ise zaman gösterecek. Trendyol'un yurt dışı ve uluslararası pazar yeri ile ilgili çalışmaları hakkındaki detayları sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.