55 milyon dolar yatırım alan Spyke Games'in değerlemesi belli oldu

Griffin Gaming Partners'ın Spyke Games'e yaptığı yatırım ile ilgili detaylara ulaştık. Edindiğimiz bilgilere göre Griffin Gaming Partners, son turda Spyke Games'e 50 milyon dolar yatırım yaptı.
55 milyon dolar yatırım alan Spyke Games'in değerlemesi belli oldu

İstanbul merkezli bir mobil oyun girişimi olan Spyke Games'in Griffin Gaming Partners'tan toplamda 55 milyon dolar tohum yatırım aldığını geçtiğimiz günlerde sizlere aktarmış ve girişimin kurucu ortağı ve CEO'su Rina Onur Şirinoğlu ile bir canlı yayın gerçekleştirmiştik

Hatırlatmak gerekirse Spyke Games'in 2021 yılının Şubat ayında yine Griffin Gaming Partners'tan 25 milyon dolar değerleme üzerinden 5 milyon dolar tohum öncesi yatırım aldığını sizlere aktarmıştık. Alınan tohum öncesi 5 milyon dolarlık yatırım ile birlikte şirketin tohum yatırım turu toplamda 55 milyon dolar ile birlikte tamamlandı.

Spyke Games'in değerlemesi 250 milyon dolar

Gerçekleşen yatırım sonrasında Spyke Games'in değerlemesi ile ilgili herhangi bir bilgi paylaşılmamıştı. Griffin Gaming Partners'ın Spyke Games'e yaptığı yatırım ile ilgili detaylara ulaştık. Edindiğimiz bilgilere göre Griffin Gaming Partners, son sermaye artırımında Spyke Games'e 50 milyon dolar yatırım yaptı ve Spyke Games'in değerlemesi yaklaşık 250 milyon dolar olarak gerçekleşti.

4 fon ile yatırımı tamamladı

Yatırım ile ilgili öne çıkan detay ise Griffin Gaming Partners, Griffin Gaming Partners, L.P., Griffin Gaming Partners Side Fund, L.P., Griffin Gaming Partners II, L.P. ve Griffin Gaming Partners II Side Fund, L.P. olmak üzere 4 fonu ile Spyke Games'e yatırım yapması oldu.

5 + 50 olmak üzere toplamda 55 milyon dolar tohum yatırım alan Spyke Games'in değerlemesi ise yatırım sonrasında 250 milyon dolar seviyelerine ulaştı. Son olarak 2019 yılında Nicholas Tuosto ve Phil Sanderson tarafından Santa Monica'da kurulan Griffin Gaming Partners ile ilgili detayları dün sizlerle paylaştığımızı da hatırlatalım. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.