Web3 uygulamaları ve cüzdanları için kimlik doğrulama çözümleri sunan Web3Auth, 13 milyon dolar yatırım aldı

Web3 uygulamaları ve cüzdanları için kimlik doğrulama çözümleri sunan Web3Auth, eski adıyla Torus, Sequoia India liderliğinde gerçekleşen Seri A yatırım turunda 13 milyon dolar yatırım aldı.
Web3 uygulamaları ve cüzdanları için kimlik doğrulama çözümleri sunan Web3Auth, 13 milyon dolar yatırım aldı

Web3 uygulamaları ve cüzdanları için kimlik doğrulama çözümleri sunan Web3Auth, eski adıyla Torus, Sequoia India liderliğinde gerçekleşen Seri A yatırım turunda 13 milyon dolar yatırım aldı. Tura Union Square Ventures, Multicoin Capital, FTX, Bitcoin.com, DARMA Capital, Chainstry, Hashed, KOSMOS Capital, Kyros Ventures, LD Capital, Minted Labs, P2P Capital, Phoenix VC, Staking Facilities, YBB Capital, Moonwhale Ventures ve Decentralab de katıldı. Yeni yatırımla beraber Web3Auth'un bugüne kadar aldığı toplam yatırım miktarı 15 milyon dolara ulaştı. 

Web3 uygulamaları ve cüzdanları için gözetimsiz bir anahtar altyapı çözümü sunan Web3Auth, kullanıcıların anahtarlarını sezgisel olarak yönetmelerini sağlamak için genel kullanıcıların halihazırda sahip olduğu sosyal hesaplardan ve cihazlardan yararlanarak bu sorunları çözmek istiyor.

2018 yılında, Singapur'da, Leonard Tan ve Zen Yong tarafından Torus Labs adıyla kurulan girişim, kullanıcılar ve uygulamalar için kriptografik anahtar yönetimini kolaylaştırıyor. Özel anahtarların yönetimini soyutlayarak, kullanıcıların Web3 uygulamalarında Google, Facebook veya parolasız oturum açma gibi tanıdık kimlik doğrulama yöntemlerini kullanmalarına izin veriyor. Web3Auth, global olarak faaliyetlerini artırmak isterken bu sistemi de herkes için erişilebilir hale getirmeyi hedefliyor.

Web3Auth, açık kaynaklı, gözetimsiz, dağıtılmış bir anahtar yönetim ağı olan Torus Network tarafından destekleniyor. Web3Auth, uygulamalarda ve cüzdanlarda parolasız auth, SMS auth veya Google, Twitter, Discord ve Reddit gibi diğer OAuth yöntemleri dahil olmak üzere Web3 kimlik doğrulamasını basit ve kullanımı kolay hale getirmek için bu altyapıyı geliştiriyor.

Web3Auth, aldığı yatırımı ürününü geliştirmek ve blockchain kimlik doğrulamasını merkezi olmayan ve herkes için erişilebilir hale getirmek için kullanacağını açıkladı. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.