Dijital hizmet platformu OlduBil, yurt dışına açılıyor

 OlduBil, yurt içinde kısa bir dönemde yakaladığı başarılı ivmesini yurt dışına taşımaya hazırlanıyor.
Dijital hizmet platformu OlduBil, yurt dışına açılıyor

Kredi skorlama ve mikro kredi servisi Colendi altyapısıyla geliştirilen; Limak'ın, kullanıcıların alışveriş ödemeleri dahil birçok finansal işlemi, bankaya ihtiyaç duymadan tek yerden yapabilmesini sağlayan OlduBil platformunu ilk olarak geçtiğimiz yılın Temmuz ayında sizlere aktarmıştık.

Bugün edindiğimiz bilgilere göre OlduBil, yurt içinde kısa bir dönemde yakaladığı başarılı ivmesini yurt dışına taşımaya hazırlanıyor.

Limak tarafından paylaşılan bilgilere göre OlduBil, ilk faz olarak, Limak’ın halihazırda büyük altyapı ve inşaat projeleri yürüttüğü ve yatırım yaptığı Rusya, Azerbaycan, Ukrayna, Kuveyt, Kosova, Makedonya gibi ülkeleri hedefleniyor. OlduBil'in ilk durakları ise Kuveyt, Azerbaycan ve Kosova  olacak.

Edindiğimiz bilgilere göre yurt içindeki faaliyetlerini 2022’nin ilk aylarında açıklanacak yeni iş birlikleri ve işler ile daha da genişletecek olan OlduBil, yurt dışı faaliyetlerine ise ilk olarak yine 2022 yılının ilk çeyreğinde ülkeler arası hızlı ve güvenli para transfer hizmetini sunarak başlayacak.

Teknoloji ve iş birlikleri ile sürekli yenilenen ve kullanıcılarına rahat, kolay, kazandıran hizmetler sunan OlduBil’in 2021’de oldukça başarılı bir ivme yakaladığını belirten Limak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Batuhan Özdemir, 2023 yılı içinde OlduBil’i 3 kıtada hizmet veren bir şirket haline dönüştürmeyi hedeflediklerini de paylaştı.

Geride bıraktığımız 1 yıllık dönem içinde kullanıcı sayılarının 50 kat arttığını da paylaşan Özdemir, OlduBil kart ile yapılan harcamaların ise 70 kat artış sağladığını da dile getirdi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.