Limak’ın cüzdan uygulaması Colendi mikro kredi çözümüyle açıldı: OlduBil

Kredi skorlama ve mikro kredi servisi Colendi altyapısıyla geliştirilen; Limak'ın, kullanıcıların alışveriş ödemeleri dahil birçok finansal işlemi, bankaya ihtiyaç duymadan tek yerden yapabilmesini sağlayan OlduBil adlı platformu yayına alındı.
Limak’ın cüzdan uygulaması Colendi mikro kredi çözümüyle açıldı: OlduBil

Kredi skorlama ve mikro kredi servisi Colendi altyapısıyla geliştirilen; Limak'ın, kullanıcıların alışveriş ödemeleri dahil birçok finansal işlemi, bankaya ihtiyaç duymadan tek yerden yapabilmesini sağlayan OlduBil adlı platformu yayına alındı. Uzun süredir OlduBil üzerinde çalışan Colendi için platformun özelliği ise girişimin pivot ettikten sonra çıkan ilk ürünü olması. OlduBil'de TURK Elektronik Para A.Ş. lisansı kullanıldığını da hatırlatalım.

OlduBil'i iOS kullanıcıları App Store'dan, Android kullanıcıları ise Google Play Store'dan indirebiliyorlar. Platformun tamamen ücretsiz olduğunu da bu noktada belirtelim. Uygulamayı indirdikten sonra kayıt kısmından isim-soyisim ve telefon numarası bilgileri üyelik için yeterli oluyor. OlduBil şifrenizi belirlemeden önce telefonunuza gelen onay kodunu platforma eklemeniz gerekiyor. Daha sonra 6 haneli şifrenizi belirliyor ve OlduBil'i kullanmaya tamamen hazır oluyorsunuz.

Günün 24 saati para gönderme, alışveriş fırsatları ve daha fazlası

OlduBil'de Cüzdanım, Alışveriş Fırsatlarım, Fatura Taksitlendirme, Hızlı Kredim bölümleri yer alıyor. Cüzdanım kısmından günün 24 saati para yükeleyebiliyor, o parayı gönderip OlduBil hesabı olan diğer kullanıcılardan para alabiliyor ve ödeme yapabiliyorsunuz. Alışveriş Fırsatlarım kısmında anlaşmalı kurumlardan indirim veya para iadesi kazanabiliyorsunuz. Fatura Taksilendirme kısmından elektrik faturanızı taksitlendirebiliyor, Hızlı Kredim kısmından ise acil nakit ihtiyaçlarınız için kredi talep edebiliyorsunuz. Ancak Hızlı Kredim kısmındaki özelliklerin çok yakında aktif edileceğini de belirtelim.

Para yüklemek için birçok yöntem mevcut

Platforma para yüklemek için de farklı yöntemler bulunuyor. Kartınızı tanımlayabiliyor ya da belirtilen bankalar üzerinden havale veya EFT ile para yükleyebiliyorsunuz. Ayrıca para yüklemesi yapılabilen anlaşmalı işlem noktalarını da platform üzerinde bulmak mümkün. Şu an için anlaşmalı noktalar Balıkesir, Bursa, Yalova ve Çanakkale'de yer alıyor.

Kart numarası veya telefon numarası ile para gönderme

OlduBil ile kısa bir zaman sonra QR kod kullanarak ödeme yapabilmek de mümkün olacak. Platformda kart numarası veya OlduBil'e tanımlı telefon numarası ile para gönderimi gerçekleştirebiliyorsunuz. Ayrıca birçok kurumla anlaşma bulunan OlduBil, her türlü faturayı ödemenize de imkan sağlıyor.

Platformun an itibarıyla Şok, Boyner, Ikea, Carrefour ve Morhipo gibi şirketlerle yüzde 3'ten yüzde 10'a kadar indirim anlaşmaları bulunuyor. OlduBil'deki kampanyalara buradan göz atabilirsiniz.

MasterCard lisanslı OlduBil Kart

OlduBil'in sadece bir mobil uygulama olmadığını da belirtelim. OlduBil uygulaması üzerinden takibi kolayca yapılabilen, MasterCard lisanslı, ön ödemeli bir kart da bulunuyor. Tüm alışverişlerinde kullanılabilen OlduBil kart ile kart aidatı ve kullanım ücreti ödemek zorunda kalmıyorsunuz. Alışverişlerinde anında para iadesi kazandıran kart ile tüm ATM'lerden para yükleyip çekmek mümkün oluyor. OlduBil kart, kart satış noktalarından anında temin edilebiliyor. OlduBil çipli kart ile ise temassız ödeyebiliyorsunuz. OlduBil'in online işlemler için tasarlanan sanal kartı da bulunuyor.

Son olarak bence platformun en güzel özelliklerinden biri hesabınızın sürekli açık kalmıyor oluşu. Uygulamayı her açışınızda şifrenizi yeniden girmeniz gerekiyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.