2022 yılında satıştan kalkması gereken Apple ürünleri

Bu haberimizde, Apple'ın 2022 yılında satışını sonlandırması gerektiğini düşündüğümüz ürünlere yakından bakıyoruz.
2022 yılında satıştan kalkması gereken Apple ürünleri

Teknoloji dünyasının en önemli firmaları arasında yer alan Apple'ın 2021 yılında tanıttığı modelleri geçtiğimiz aylarda sizlere aktarmıştık. Apple'ın bu yıl tanıttığı modeller arasında iPhone 13 ailesi, gücünü M1 Pro ve Max işlemcilerinden alan MacBook Pro modelleri, Apple Watch Series 7 ve M1 çipli iPad Pro yer alıyor.

Ürün çeşitliliği açısından oldukça zengin bir yıl geçiren Apple, ürün ailelerinde yer alan bazı eski modelleri ise inatla satmaya devam ediyor. Bu haberimizde, Apple'ın 2022 yılında satışını sonlandırması gerektiğini düşündüğümüz ürünlere yakından bakacağız.

Beats Solo3 Wireless

Listemizde yer alan en eski model olan Beats Solo3 Wireless, ilk olarak 2016 yılında piyasaya sürüldü. Aradan geçen 5 yılın ardından hala aktif olarak Apple'ın web sitesinde satışta olan Beats Solo3 Wireless, ülkemizde 3 bin 149 TL fiyat etiketi ile satılıyor. Kafa üstü kulaklık anlamında Apple'ın web sitesinde yer alan en ucuz model olan Beats Solo3 Wireless, AirPods Max ile kıyaslandığında oldukça modası geçmiş duruyor.

Apple Watch Series 3

Apple'ın en sevilen ürün grupları arasında yer alan Apple Watch'lar şu an için Apple Watch Series 3, Apple Watch SE ve Apple Watch Series 7 modelleri ile Apple tarafından satılıyor. Teknik olarak uygun fiyatlı Apple Watch modelinin Apple Watch SE olması gerekiyor fakat 2017 yılında satışa sunulan Apple Watch Series 3 modeli hala satışta olduğu için şu an için fiyat anlamında uygun model Apple Watch Series 3. Apple Watch Series 3'ün ülkemizdeki güncel fiyatı ise 2 bin 949 TL.

Intel işlemcili Mac mini

2018 yılında Apple'ın gerçekleştirdiği özel bir etkinlikle birlikte Intel işlemcili yeni Mac mini modelini tanıttığını sizlere aktarmıştık. Aradan geçen 3 yıla rağmen hala satışta olan Intel işlemcili Mac mini, 2020 yılının Kasım ayında tanıtılan M1 işlemcili Mac mini modelinin yanında oldukça ilginç bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor. Tabiri caizse en komik olan durum ise Intel işlemcili Mac mini modelinin M1 işlemcili Mac mini modelinden 6 bin TL daha pahalı olması. 

iPod touch 

Gelelim listemizdeki en güncel model olan iPod touch'a. 2019 yılında tanıtılan iPod touch, listemizdeki diğer ürünlerin yanında daha yeni kalsa da sundukları açısından günümüzün çok gerisinde. 2021 yılında iPod touch kullanmanın herhangi bir mantığı yok gibi görünüyor. Bir akıllı telefonla iPod touch ile yapabileceğiniz her şeyi ve daha fazlasını yapabiliyorsunuz. Bu duruma rağmen iPod touch, ülkemizde 3 bin 299 TL'den başlayan fiyatlar ile satışta bulunuyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.