BİM'den online beyaz eşya ve elektronik alışverişi için yeni uygulama: BİM Market

BİM Market isimli uygulama ile hizmet vermeye başlayan BİM, uygulaması üzerinden her Cuma kullanıcılarına yeni ürünler sunacak.
BİM'den online beyaz eşya ve elektronik alışverişi için yeni uygulama: BİM Market

E-ticaret hem ülkemizde hem de tüm dünyada her geçen gün daha popüler bir hale geliyor. Özellikle pandemi ile birlikte değişen alışveriş alışkanlıkları, firmaların da bu konu özelinde çözümler geliştirmelerine aracılık etmiş oldu. Geçtiğimiz dönemlerde hem Türkiye'den hem de tüm dünyadan online market siparişi üzerinde odaklanan girişimleri ve çözümleri sizlere aktarmıştık.

Bugün edindiğimiz bilgilere göre ülkemizin en önemli zincir marketlerinden biri olan BİM, yeni mobil uygulaması ile e-ticarete adım atıyor. BİM Market isimli uygulama ile hizmet vermeye başlayan BİM, uygulaması üzerinden her Cuma kullanıcılarına yeni ürünler sunacak.

BİM Market uygulaması BİM Aktüel, BİM Online, BİM CELL ve BİM PARA olmak üzere 4 ana bölümden oluşuyor. BİM Aktüel kısmında BİM marketlerinde yer alan ve mağazaya fiziksel olarak gidip alabileceğiniz ürünler yer alıyor. BİM CELL kısmında ise BİM CELL için yapılan kampanyaların detayları yer alıyor.

BİM PARA kısmına baktığımızda ise uygulamaya yönlendiren linkler ve BİM PARA ile ilgili kısa bir açıklama bulunduğunu görüyoruz. Marketlerin fintech yatırımları artarken BİM'in de BİMPARA ve FİLEPARA isimli mobil uygulamaları ile birlikte müşterilerinin birbirlerine para gönderebilmelerini ve temassız bir şekilde ödeme yapabilmelerini sağlayacağını geçtiğimiz Mayıs ayında sizlere aktarmıştık

Gelelim BİM Market uygulamasının en önemli kısmı olan BİM Online'a. Adından da anlaşılabileceği üzere bu kısımda online olarak uygulama üzerinden alınabilecek ürünler yer alacak. Edindiğimiz bilgilere göre BİM Online kısmında beyaz eşya ve elektronik ürünleri yer alacak. 

BİM Online kısmında her Cuma yeni ürünler olacağını da paylaşalım. Şu an için BİM Online kısmında çamaşır kurutma makinesi, çamaşır makinesi, derin dondurucu, buzdolabı ve bulaşık makinesi yer alıyor. BİM Market uygulamasının hem iOS hem de Android platformları için kullanıma sunulduğunu da ekleyelim. Dilerseniz BİM Market uygulamasını iOS için buradan, Android için ise buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.