Girişim iş birlikleri ile kurumsal inovasyona dair merak edilenleri 23 Aralık'ta, canlı yayında konuşacağız

Ahmet Buğra Ferah'ın moderatörlüğünde gerçekleşecek "Girişim İş Birlikleri ve Kurumsal İnovasyon" canlı yayının katılımcıları ise Mehru Aygül, Emre Kozlu ve Gürkan Öztürk olacak.
Girişim iş birlikleri ile kurumsal inovasyona dair merak edilenleri 23 Aralık'ta, canlı yayında konuşacağız

Dijitalleşmenin artışıyla hayatın her alanında değişimler ve gelişimler yaşanmaya devam ediyor. Hatta pandemi döneminde bunun etkisini fazlasıyla hissettik; bu dönemde iş yapış şekilleri değişirken dijital çözümler hayatımıza daha fazla entegre oldu ve inovatif çözümler değer kazanmaya başladı. Zira rekabetin yoğun yaşandığı global pazarda kurumların, değişime ayak uydurmak ve rekabetçi kalabilmek için hem ürünlerinde hem hizmetlerinde hem de iş yapış şekillerinde inovasyonu benimsemesi gerekiyor.

Kurum kültürüne sahip olmak elbette önemli, fakat günümüzde inovasyon alanında yapılan araştırmalara baktığımızda kurum kültürünün inovasyonun en büyük düşmanı olabileceği de söyleniyor. Bu nedenle kurumsal inovasyon kavramı bir hayli önem kazanıyor.

Peki, kurumsal inovasyon nedir? Kurumsal inovasyonu, ticari işlemler, iş yeri organizasyonları veya işletme dışı ilişkiler ile alakalı olarak gerçekleştirilen yeni değişimler olarak tanımlamak mümkün. Kurumsal inovasyonun gerçek anlamda vücut bulması için ise girişimlerle iş birlikleri yapmak fazlasıyla önem taşıyor. 

Biz de bu kapsamda "Girişim İş Birlikleri ve Kurumsal İnovasyon" adlı bir canlı yayın gerçekleştireceğiz. Webrazzi'nin İçerikten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Buğra Ferah'ın moderatörlüğünde gerçekleşecek yayının katılımcıları ise Türkiye Girişimcilik Vakfı Genel Müdürü Mehru Aygül, PMSA Director Strategy & Program Delivery'si Emre Kozlu ile imza.io kurucusu ve CEO'su Gürkan Öztürk olacak. Canlı yayınımızda girişim iş birliklerine ve kurumsal inovasyona yakından bakacağız.

Yayınımızı 23 Aralık günü, saat 11:00'de YouTube üzerinden canlı olarak izleyebileceksiniz. Şimdiden iyi seyirler!

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.