Finansal dijital doküman sistemi LiveFlow, 3,5 milyon dolar tohum yatırım aldı

LiveFlow tarafından aktarılan bilgilere göre şirket, tohum yatırım turunda 3,5 milyon dolar yatırım aldı. 3,5 milyon dolarlık tohum yatırım turu Moonfire Ventures liderliğinde gerçekleşti. 
Finansal dijital doküman sistemi LiveFlow, 3,5 milyon dolar tohum yatırım aldı

Finansal teknolojilere odaklanan Londra merkezli bir girişim olan LiveFlow, tohum yatırım aldığını duyurdu. LiveFlow tarafından aktarılan bilgilere göre şirket, tohum yatırım turunda 3,5 milyon dolar yatırım aldı. 3,5 milyon dolarlık tohum yatırım turu Moonfire Ventures liderliğinde gerçekleşti. 

Yatırım turuna Moonfire Ventures'ın haricinde ise Y Combinator, Seedcamp, WndrCo, Klarna kurucu ortağı Victor Jacobsson, Bradley Horowitz, Oliver Jung, Phillip Chambers ve girişim ekosisteminde yer alan çeşitli CEO ve kurucular da katıldı.

Alınan 3,5 milyon dolarlık tohum yatırım ile birlikte şirketin bugüne kadar aldığı toplam yatırım ise 4 milyon dolara ulaştı. 2021 yılının ilk aylarında Anita Koimur, Evan O'Brien ve Lasse Kalkar tarafından İngiltere'de kurulan LiveFlow, gerçek zamanlı verilerin şirket süreçlerine dahil edilmesine odaklanıyor.

LiveFlow'un çözümü ile birlikte şirketler, kullandıkları muhasebe çözümleri, bankalar ve ödeme platformlarından elde ettikleri gerçek zamanlı verileri kendi raporlarına senkronize edebiliyor.

Kısacası tam otomatik yeni nesil dijital doküman sistemi olarak ön plana çıkan LiveFlow, gerçek zamanlı verilerinizi bankalarınızdan, muhasebe ve gelir platformlarınızdan kısa süre içinde çekmenizi sağlıyor. LiveFlow girişiminin Y Combinator'ın 2021 kış döneminden mezun olan 285 girişim arasında yer aldığını da paylaşalım

LiveFlow'un raporlama sürecini otomatikleştirerek kritik bir hizmet sağladığını belirten Moonfire Ventures kurucusu ve yönetici partneri Mattias Ljungman, girişimin işletmelere işlerini daha iyi yönetmek için ihtiyaç duydukları görünürlüğü ve gerçek zamanlı bilgileri sağladığını da paylaştı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.