Eğitim teknolojisi girişimi Vivi, 20 milyon dolar yatırım aldı

Avustralya merkezli eğitim teknolojisi girişimi Vivi, Quad Partners'tan 20 milyon dolar yatırım aldı. Yeni yatırımla birlikte şirketin bugüne kadar aldığı toplam yatırım miktarı 23.1 milyon dolara ulaştı.
Eğitim teknolojisi girişimi Vivi, 20 milyon dolar yatırım aldı

Avustralya merkezli eğitim teknolojisi girişimi Vivi, Quad Partners'tan 20 milyon dolar yatırım aldı. Crunchbase verilerine göre, yeni yatırımla birlikte şirketin bugüne kadar aldığı toplam yatırım miktarı 23.1 milyon dolara ulaştı. Şirket, aldığı yeni yatırımla ABD pazarına odaklanarak deniz aşırı ülkelerdeki faaliyetlerine hız vereceğini açıkladı. Şirketin bir diğer hedefi ise faaliyet gösterdiği sınıf sayısını artırmak olarak açıklanıyor.

2016 yılında Melbourne'de Lior Rauchberger, Simon Holland ve Tomas Spacek tarafından hayata geçirilen Vivi, eğitim için kablosuz bir sunum ve ekran yansıtma aracı sunuyor. Öğretmenlerin ve öğrencilerin içeriği gerçek zamanlı olarak görüntülemesine, yakalamasına, açıklama eklemesine ve kaydetmesine olanak tanıyor. Kendi Cihazını Getir politikasını benimseyen çok sayıda okul ve üniversitede hizmet veren Vivi, tüm cihazlarla ve işletim sistemleri ile uyumlu şekilde çalışıyor. Vivi, kablosuz teknolojileri benimsemek ve öğrencilerle daha etkin bir şekilde etkileşim kurmak isteyen okullar için kullanımı basit, uygun maliyetli bir çözüm sunuyor.

Öğretmenler, Vivi'yi kullanarak, videolar ve alıştırmalar da dahil olmak üzere öğretim materyallerini, daha sonra içeriği kendi cihazlarında kendi notlarıyla açıklama becerisine sahip olan öğrencilere gösterebiliyor. Vivi'nin diğer özellikleri arasında dijital bilgi ekranı, acil durum yayınları, biçimlendirici değerlendirmenin yanı sıra öğrenci sağlık ve esenlik kontrolleri bulunuyor. 

Vivi, 40 binden fazla sınıfa kablosuz sunum ve ekran yansıtma teknolojisi sunuyor. Şirket bu sayıyı 1 milyona çıkarmak istiyor. Vivi şu anda Avustralya, Avrupa, Orta Doğu, Güney Doğu Asya ve Amerika'da, 12 farklı ülkede faaliyet gösteriyor. Yeni yatırım, Vivi'nin faaliyet alanını genişletmesine yardımcı olacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.