SPONSORLU

Mobil Pazarlama Platformu CleverTap, Orta Doğu'daki Büyük Çaplı Büyümesi İçinde Türkiye'ye Sunduğu Fırsatları Genişletiyor

CleverTap, Go Jek, Disney Plus, Ooredoo, Mx Player, Mercedes-Benz.io ve Sony gibi 10.000'den fazla markanın, sınıfında en iyi müşteri bağlılığı ve müşteriyi elde tutma yöntemleri uygulayarak dijital büyümelerini hızlandırmasına yardımcı oluyor.
Mobil Pazarlama Platformu CleverTap, Orta Doğu'daki Büyük Çaplı Büyümesi İçinde Türkiye'ye Sunduğu Fırsatları Genişletiyor

Dünyanın en güvenilir müşteri bağlılığı ve kullanıcıyı elde tutma platformu olan CleverTap, geçtiğimiz yıl Orta Doğu'da üstün büyüme rakamları açıklayarak Türkiye'deki genişlemesini de hızlandırdı. 2020 yılında Orta Doğu pazarına giren CleverTap, şirket portföyüne 100 yeni marka daha ekleyerek MENA (Orta Orta ve Kuzey Afrika) bölgesindeki büyümesini ikiye katladı. Namshi, Swan, Ooredoo, Americana Foods, SHAHID (MBC Group) ve Safeboda, CleverTap'ın MENA bölgesinde son iki yılda  portföyüne katılan önde gelen markalarından bazılarıdır.

CleverTap, Türk markalarına, mobil pazarlama alanında sektörde lider müşteri bağlılığı ve müşteri elde tutma teknolojisi sağlayacaktır. Şu anda 25 ülkede faaliyet gösteren CleverTap, Türk markalarına 13'ten fazla etkileşim kanalıyla birlikte çok kanallı deneyim, veri odaklı kişiselleştirme, otomatik segmentasyon, ve gelişmiş davranış analizi hizmetleri sunarak doğru müşterilere doğru zamanda doğru mesajı gönderme fırsatı sunuyor.

Apptopia araştırmasına göre, önceliği mobil deneyim konusuna veren  10 markadan 8'i mobil pazarlama ortağı olarak CleverTap'i seçmektedir, bu sayede, Orta Doğu'daki Fintech, e-ticaret, gıda teknolojisi, oyun ve seyahat markalarının bir numaralı tercihi olmuştur.

CleverTap CEO'su Sunil Thomas, "Orta Doğu'daki hızlı büyümemiz büyük bir coşkuyla karşılandı ve bu, gerçek zamanlı mobil pazarlama talebinin her zaman mevcut olduğunun ve daha geniş kitleleri çekmeye devam ettiğinin kanıtı" dedi. "Bu başarıdan dolayı, daha da fazla markaya mobil uygulama kullanıcılarına yönelik kaliteli müşteri bağlılığı ve elde tutma fırsatı sunmak için Türkiye'ye açılmaktan heyecan duyuyoruz."

CleverTap Satış Direktörü Jay Dalvi, "Türkiye pazarında farklı dikeylerdeki çeşitli işletmelere güç sağlamak için sabırsızlanıyoruz" dedi. "Amacımız, Türk markalarının hedef kitleleriyle daha iyi etkileşim kurmasına ve sadık müşterileri marka şampiyonlarına dönüştüren olumlu deneyimler yaşamasına yardımcı olmak."

CleverTap hakkında daha fazla bilgi için lütfen www.clevertap.com adresini ziyaret edin.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.