Enquire.ai, A serisinde 5,5 milyon dolar yatırım aldı

Uzabase liderliğinde gerçekleşen yatırım turuna Teneo Ventures, Blu Ventures ve sektörün önde gelen melek yatırımcıları katıldı. 
Enquire.ai, A serisinde 5,5 milyon dolar yatırım aldı

Enquire.ai,  A serisi yatırım turunda 5,5 milyon yatırım aldı. Uzabase liderliğinde gerçekleşen yatırım turuna Teneo Ventures, Blu Ventures ve önde gelen melek yatırımcılar katıldı.  Bu noktada GlobalWonks'un gerçek zamanlı olarak küresel konu uzmanlığına ulaşılmasını sağlayan, dünyanın önde gelen yapay zeka destekli platformu Enquire.ai adı altında yeniden markalaştığını belirtelim.

Enquire.ai olarak gerçekleştirilen A serisi yatırım turunda da hızlı büyüme yolculuğunu sürdüren platform, finans kurumlarından Fortune 100 şirketlerine kadar çok sayıda endüstriye destek veriyor. Platformun, uzman görüşlerini hızlı ve gerçek zamanlı olarak aktarmasıyla öne çıktığını belirtmekte fayda var. 

Enquire.ai'nin Kurucu Ortağı ve CEO'su Cenk Sidar, marka değişikliği hakkında şu açıklamayı yaptı: 

Enquire.ai, kendisini şirketlere bilgiyi en verimli şekilde kullanmaları konusunda yardımcı olmaya adıyor. Bu marka değişikliği, kuruluşların kurum içi veya dışından uzman görüşlerinden yararlanması için, yapay zeka destekli en yeni teknolojiyi kullanarak işletmelerin ve profesyonellerin tüm potansiyelini ortaya çıkarmamızı sağlıyor.

Sermaye artırımına liderlik eden Kurucu Ortak ve COO, Bilal Baloch ise yatırım hakkında şunları söyledi : 

Şirketimizin, hizmet verdiği kuruluşları iş hayatının geleceği ve bugünün dünyasındaki mevcut bilgi fazlalığına karşı daha iyi donatmak üzere evrimleşmesi bizi gururlandırıyor. Yeni ve eski yatırımcılarımız, temel ürünümüz Network Pulse'ın kullanıcı içeriklerinin paylaşımı ve kazanç elde edilmesi sürecini benzersiz bir şekilde değiştirme vizyonunu destekliyor

Uzabase'in Kurucu Ortağı Yusuke Umeda ise şunları kaydetti:

“Enquire.ai'nin misyonu, tutkumuz olan ‘bilgi yoluyla inovasyon’ prensibi ile uyumlu. Teknoloji aracılığıyla uzmanlık alma ve verme şeklimizi gerçekten yeniden icat ediyorlar. Tüm tarafların çıkarlarını göz önünde bulunduran bir şirkete yatırım yapmaktan memnuniyet duyuyoruz. Bu bakımdan Enquire.ai önemli kararların verilmesi sürecinde, araştırma, doğru kaynak ve bilginin uygulanmasıyla büyük bir değer oluşturuyor.”

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.