Bored Ape Yacht Club ve Animoca Brands, "oyna-kazan" temalı blockchain oyunu üzerinde çalışıyor

Hong Kong merkezli yazılım firması Animoca Brands, popüler non-funible token (NFT) projesi Bored Ape Yacht Club'ın yaratıcılarına blockchain tabanlı bir oyun yaratmaları konusunda yardımcı oluyor.
Bored Ape Yacht Club ve Animoca Brands,

Hong Kong merkezli yazılım firması Animoca Brands, popüler non-funible token (NFT) projesi Bored Ape Yacht Club'ın yaratıcılarına blockchain tabanlı bir oyun yaratmaları konusunda yardımcı oluyor. Oyun hakkında pek çok şey bilinmemekle birlikte, kullanıcıların oyunu oynayarak gerçek servet elde etmelerini sağlayan bir oyna-kazan sistemine sahip olacağı belirtiliyor. Oyunun gelecek yılın 1 Nisan ile 30 Haziran arasında yayınlanacağı düşünülüyor.

Animoca Brands'in kurucu ortağı ve yönetim kurulu başkanı Yat Siu yaptığı açıklamada, NFT'lerin yükselen dünyasını Bored Ape Yacht Club kadar güçlü bir şekilde temsil edebilen çok az ikon olduğunu söylüyor. Siu, bu kültürel dönüm noktası için bir oyun üzerinde iş birliği yapmaktan inanılmaz heyecan ve gurur duyduklarını dile getiriyor.

Animoca Brands ile ortak bir girişim olan BAYC P2E oyununun 2022'nin ikinci çeyreğinde piyasaya sürülmesi bekleniyor. Bored Apes'in müzik endüstrisindeki artan erişimi ve varlığı göz önüne alındığında, gelecek sürüm hakkında şu anda çok az şey biliniyor olsa bile oyun alanındaki bu hamle, tüm NFT'lerdeki en önemli marka açılımlarından biri olabilir gibi görünüyor.

Animoca Brands, açık metaverse oluşturmaya yardımcı olmak için NFT'ler ve oyun yoluyla dijital mülkiyet haklarını yönlendiren dijital eğlence, blockchain ve oyunlaştırma şirketi olarak faaliyet gösteriyor. Hong Kong merkezli Animoca Brands, ekim ayında 2,2 milyar dolarlık değerlemeyle 65 milyon dolar yatırım almıştı

Bored Ape Yacht Club ise popüler kültürde yerleşik hale gelen Ethereum blockchain'de 10 bin Bored Ape NFT'yi içeren bir koleksiyon. Yuga Labs tarafından oluşturulan her Bored Ape NFT'si, sahiplerine ürün indirimlerinden etkinliklere kadar çeşitli avantajlar sunuyor. Aslen BAYC olarak bilinen koleksiyon, 2021 yılının nisan ayında piyasaya sürüldü ve Bored Ape Kennel Club (BAKC) ve Mutant Ape Yacht Club (MAYC) yan koleksiyonlarını içerecek şekilde büyüdü.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.