Webrazzi Fintech 2021 workshop'larında, super app'ler ve race condition gündemimizde olacak

Webrazzi Fintech 2021, 15 Aralık Çarşamba günü Wyndham Grand İstanbul Levent'te gerçekleşecek. 
Webrazzi Fintech 2021 workshop'larında, super app'ler ve race condition gündemimizde olacak

Yılın son Webrazzi konferansı Webrazzi Fintech 2021'e bir haftadan kısa bir zaman kaldı. Sizlerden gelen yoğun talep üzerine büyütme kararı aldığımız konferansımız 15 Aralık Çarşamba günü Wyndham Grand İstanbul Levent'te gerçekleşecek. 

3 salonda sizlerle buluşacak Webrazzi Fintech 2021'de, fintech dikeyinde sektöre yön veren kişilerin yer alacağı konferansta workshop salonlarımızda farklı eğitimlere katılabileceğinizi, kendinizi bu dikeyde geliştirebileceğinizi ve son olarak Webrazzi Fintech 2021 için buradan bilet alabileceğinizi hatırlatalım. Şu anda konferansımız için erken kayıt indirimleri hala devam ediyor ve 13 Aralık'a kadar erken kayıttan yararlanma şansınız bulunuyor. Eğer hala bilet edinmediyseniz elinizi çabuk tutmanızı tavsiye ederiz. 

Bankacılıktan e-ticaret firmalarına kadar büyük bir kapsama alanına sahip, hepimizin ödeme alışkanlıklarını değiştiren teknolojilerin yeni adı olan fintech'in gelişimi, evrimi ve geleceği 15 Aralık'ta Webrazzi Fintech 2021'de sektörün önde gelen isimleri tarafından konuşulacak.

Gelelim konferansımızın üç salonundan biri olan Academy salonuna. Daha önce Webrazzi etkinliklerine katılmış olanların iyi bileceği üzere Academy salonumuz workshop'ların katılımcılarla buluştuğu bir salon. Sektör özelinde spesifik konuların tüm detaylarıyla dinleyenlerle paylaşıldığı Academy salonunda bu sene birbirinden değerli iki workshop'ımız olacak. Bu workshop'lardan ilki, 11:30 ve 12:30 saatlerinde gerçekleşecek olan "Fintech'te çok ve eş zamanlı kullanıcı deneyiminin kabusu: Race Condition" adlı workshop. Sherpa ekibinden Orkun Duyar ve Tuğba Erdem'in hazırladığı bu workshop'ta adından da anlaşılacağı üzere Race Condition kavramına değineceğiz.

Race Condition, veri çıktısının kontrol edilemeyen olayların sıralama ya da zamanlamasına bağlı olduğu elektronik, yazılımsal ya da başka bir sistemin davranışı olarak tanımlanıyor. Eğer programın işleyişi programcının amacı dışında bir sıralamaya bağlı ilerliyorsa bu, programda bir bug olduğu anlamına geliyor. Race condition durumu genellikle elektronik sistemlerin mantıksal devrelerinde ve multithreading sağlayan ya da dağıtık sistemleri oluşturan yazılımlarında oluşuyor. Workshop'ımızda Sherpa ekibi bizlere bu süreci detaylı bir şekilde aktaracak.

Bir diğer workshop'ımız ise Userspots kurucusu ve UX Consultant'ı Mustafa Dalcı tarafından hazırlanan "Bir finansal uygulama nasıl super app olur?" adlı workshop. Super app'lere son dönemde hepimiz fazlasıyla aşinayız. Bir süre önce hayatlarımızda yer almayan bu kavram, şu anda hemen hemen herkes tarafından bilinir durumda. Hatta super app örneklerine ülkemizde de fazlasıyla rastlar olduk.

Peki, super app nedir? En basit tabirle birçok hizmeti tek bir yerde sunan uygulamalar. WeChat, Alipay, Grab, Go-jek, Momo gibi global örneklere sahip bu uygulamaların geçirdiği süreçleri, bir finansal uygulamanın super app olması için neler yapması gerektiğini saat 14:00 ile 15:00 arasında gerçekleşecek workshop'ımızda detaylı bir şekilde öğrenme fırsatı yakalayacağız.

15 Aralık'ta görüşmek üzere!

SPONSORLAR

Elmas Sponsorlar

 

Platin Sponsorlar

 

 

Altın Sponsorlar

 

 

 

 

Gümüş Sponsorlar

 

Medya Sponsoru

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.