SPONSORLU

Dijital Platform Üretimi ve Yönetimi Yapan PupaHouse 2021 Yılı için 11 Aylık Sonuçlarını Açıkladı.

Kullanıcı deneyimi tasarımından çoklu kanal iletişim yönetimine kadar uçtan uca hizmet veren PupaHouse, 2021 yılında bir önceki yıla göre 2,5 kat büyüme kaydetti.
Dijital Platform Üretimi ve Yönetimi Yapan PupaHouse 2021 Yılı için 11 Aylık Sonuçlarını Açıkladı.

Yönettiği 8 platformun aylık toplam görüntülenme sayısı 92.4 milyona ulaşırken bu platformların aylık toplam 14.3 milyon trafiğini yönetiyor.

2021 yılında İş Tasarımı (Business Design) ve Kullanıcı Deneyimi Danışmanlığı (Ux Audit) gibi hizmetleri de bünyesine katan PupaHouse, son olarak kadınlara yönelik fitness içeriği üreticileri ve markaları bir araya getiren Fitpery.com’un altyapı ve kullanıcı deneyimi tasarımını üretti. Bünyesinde yüzlerce diplomalı egzersiz ve beslenme uzmanını barındıran Fitpery.com, ürettiği ücretsiz egzersiz video içerikleriyle de egzersiz yapmak isteyen kadınlara içerik sunuyor.

Tüm hizmetlerini bünyesindeki ekipleri ile üreten PupaHouse’da, dijital strateji ve platform yönetiminde Gökhan Kaplan, dijital pazarlama yönetiminde Barış Barık, kullanıcı deneyimi ve tasarımında ise Elif Aydemir liderlik ediyor.

PupaHouse, Kullanıcı Deneyimi Araştırması, Kullanıcı Deneyimi Tasarımı, Kullanıcı Arayüzü Tasarımı, Yazılım Üretimi, SEO, Performans Pazarlama ve Çoklu Kanal Stratejisi başlıklarında topladığı hizmetlerini, 2022 yılında ekibe yeni katılacak olan üyeleriyle de geliştirmeye devam edecek.

PupaHouse hizmetlerine www.pupahouse.com adresinden ve ekibi ile iletişime [email protected] mail adresinden ulaşılabiliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.