Gerçek zamanlı veri işleme platformu Evam, CEECAT Capital'dan yatırım aldı

Evam tarafından paylaşılan bilgilere göre girişim, Lüksemburg merkezli CEECAT Capital'dan yatırım aldı.
Gerçek zamanlı veri işleme platformu Evam, CEECAT Capital'dan yatırım aldı

Gerçek zamanlı verileri işleme ve yeni jenerasyon dijital yaklaşımlarla kurumların müşteri ilişkilerini yönetmelerini sağlayan bir girişim olarak karşımıza çıkan Evam, yeni bir yatırım aldığını duyurdu. Evam tarafından paylaşılan bilgilere göre girişim, Lüksemburg merkezli CEECAT Capital'dan yatırım aldı.

Gerçekleşen yatırım ile birlikte CEECAT Capital, Evam’ın çoğunluk ortağı oldu. Evam ve CEECAT Capital arasında gerçekleşen yatırım anlaşmasının finansal detayları ile ilgili bilgilerin paylaşılmadığını da ekleyelim. Edindiğimiz bilgilere göre Evam, yeni yatırım ile birlikte büyümesini hızlandırarak global ayak izini genişletmeyi hedefliyor.

CEECAT Capital'dan bahsetmek gerekirse şirket, Orta - Doğu Avrupa ve Türkiye’nin hızlı büyüyen şirketlerine odaklanıyor. 2015 yılında Can Alhas tarafından kurulan Evam, 2017 yılından itibaren başta Avrupa ve ABD olmak üzere tüm dünyada özellikle bankacılık ve telekomünikasyon başta olmak üzere birçok sektörde faaliyetin gösteriyor.

Evam'ın şu an için ABD, Hollanda, Rusya ve Türkiye'de ofislere sahip olduğunu da ekleyelim. Evam’ın çözümleri, işletmelerin gerçek zamanlı akan verinin gücünü keşfetmelerine ve hem kuruma hem de müşterilere en üst düzeyde fayda sağlayacak şekilde kullanmalarına yardımcı oluyor.

Bölgemizin en önemli yatırım fonlarından biri olan CEECAT Capital tarafından Evam’a olan güven ve yapılan yatırımın büyük bir gurur kaynağı olduğunu dile getiren Evam CEO’su Bülent Demirkurt, yakın zamanda uluslararası pazarda da Evam’ı bilmeyen kalmayacağına emin olduğunu da dile getirdi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.