Hakan Aran ile Türkiye İş Bankası'nın Girişimcilik Şubesi'ni konuştuk

Türkiye İş Bankası'nın Girişimcilik Şubesi bugün gerçekleşen basın toplantısı ile birlikte açıldı. Türkiye İş Bankası genel müdürü Hakan Aran ile Türkiye İş Bankası'nın Girişimcilik Şubesi'ni konuştuk.

Türkiye İş Bankası genel müdürü Hakan Aran'ın Workup Girişimcilik Programı’nın demo day'inde girişimcilik şubesi açacaklarını duyurduğunu geçtiğimiz Ekim ayında sizlere aktarmıştık. Türkiye İş Bankası'nın Girişimcilik Şubesi bugün gerçekleşen basın toplantısı ile birlikte açıldı.

Türkiye İş Bankası'nın Girişimcilik Şubesi içinde girişimlerin finans ihtiyaçları konusunda hizmetler sunulacak. İş Bankası'nın Girişimcilik Şubesi'nin İş Bankası Kuleleri içinde yer aldığını da ekleyelim. Farklı şube tasarımı ve özelleştirilmiş hizmet modeliyle geleneksel banka şubesinden ayrışan Girişimcilik Şubesi, girişimlere ve girişimcilere hizmet verecek.

Şubenin hedef müşteri kitlesini teknoloji tabanlı yeni nesil girişimler, yatırım fonları, melek yatırımcılar ve ekosistemin diğer paydaşları oluşturuyor. Sadece bankacılık ürün ve hizmetleriyle sınırlı olmayan şubede, muhasebe ve finans yönetimi, yatırım süreçleri, insan kaynakları ve hukuki konularda iş birliği imkanlarının yanı sıra girişimcilik ekosistemine yönelik network desteği de sağlanacak.

Gerçekleşen açılış töreninde hem Türkiye İş Bankası'nın Girişimcilik Şubesi'ni gezmek hem de Türkiye İş Bankası genel müdürü Hakan Aran ile sohbet etme fırsatını yakaladık.

Hakan Aran ile gerçekleştirdiğimiz sohbet içinde hem Girişimcilik Şubesi fikrinin nasıl ortaya çıktığı hem de İş Bankası'nın girişimcilik özelindeki gelecek planlarını bulabilirsiniz. İyi seyirler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.