BEIJE, Global Founders Capital'ın İstanbul ofisi liderliğinde 600 bin dolar tohum yatırım aldı

BEIJE tarafından paylaşılan bilgilere göre girişim, tohum yatırım turunu 600 bin dolarlık yatırım ile kapattı.
BEIJE,  Global Founders Capital'ın İstanbul ofisi liderliğinde 600 bin dolar tohum yatırım aldı

Kadınların kişisel hijjyen ürün ihtiyaçları için yeni nesil ürün platformu olan BEIJE, bireyler için kurulmuş bir abonelik servisi sunuyor. Bugün edindiğimiz bilgilere göre BEIJE, tohum yatırım turunda Global Founders Capital'ın İstanbul ofisi liderliğinde yatırım aldı.

BEIJE tarafından paylaşılan bilgilere göre girişim, tohum yatırım turunu 600 bin dolarlık yatırım ile kapattı. 600 bin dolarlık yatırım turunda Global Founders Capital'ın İstanbul ofisinin haricinde Mert Özbilek, İzer Saporta ve Seymur Saporta'nın katıldıklarını da ekleyelim. 

Global Founders Capital'ın İstanbul ofisinin açıldığını geçtiğimiz Eylül ayında sizlere aktarmıştık. BEIJE yatırımı Global Founders Capital'ın İstanbul ofisinin ilk yatırımı olma özelliğini de taşıyor. BEIJE tarafından aktarılan bilgilere göre alınan yatırım, BEIJE’in hem teknolojik hem de pazarlama tarafına yoğunlaşması ve sonrasında ise hızla yurt dışına açılması için kullanılacak.

Kullanıcıların, web sitesi üzerinden organik menstrüel ürün seçeneklerinden kendi regl dönemlerine özgü bir paket oluşturmalarına olanak sağlayan BEIJE, bu paketlerini 2 ayda bir, kargo dahil market fiyatlarında düzenli olarak kullanıcılarının kapılarına ulaştırıyor.

Yaptığı her satıştan elde ettiği kârın yüzde 8’ini ise aboneleri adına, regl yoksulluğunu sonlandırmak için çalışan kuruluşlara bağışlayan girişim, kaliteli ürünleri ulaşılabilir fiyatlarda kullanıcılar ile buluşturmanın yanı sıra, menstrüasyonun tabusal bir konu olmaktan çıkması, regl olan bireylerin kendilerini daha özgür ifade edebilmeleri ve menstrüel sağlık konusunda doğru bilgilere erişimin kolaylaşması için de çalışıyor.

Yatırım ile ilgili açıklamalarda bulunan GFC Partner’ı Onur Erbay, BEIJE'nin olağanüstü bir kurucu takımın ve bu takımın oluşturduğu duyarlı bir çalışma kültürünün eseri olduğunu dile getirdi. BEIJE yatırımın GFC İstanbul ofisinin de ilk yatırımı olduğunu belirten Erbay, bu yüzden BEIJE'nin onlar için hep çok özel olacağını da paylaştı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.