Global Founders Capital'ın İstanbul ofisi açıldı

Webrazzi okuyucularının yakından tanıyacağı Onur Erbay, Twitter üzerinden Global Founders Capital ile ilgili önemli bir gelişme paylaştı.Onur Erbay'ın Twitter üzerinden paylaştığı bilgilere göre Global Founders Capital’ın Istanbul ofisi açıldı.
Global Founders Capital'ın İstanbul ofisi açıldı

Ülkemizdeki girişim ekosisteminin her geçen gün büyümesi hem yurt içindeki hem de yurt dışındaki yatırımcıların dikkatlerini çekmeye devam ediyor. Webrazzi okuyucularının yakından tanıyacağı Onur Erbay, Twitter üzerinden Global Founders Capital ile ilgili önemli bir gelişme paylaştı.

Onur Erbay'ın Twitter üzerinden paylaştığı bilgilere göre Global Founders Capital’ın Istanbul ofisi açıldı. Global Founders Capital’ın pek çok yatırımını geçtiğimiz dönemlerde sizlere aktarmıştık. Hatırlatmak gerekirse Dubai merkezli Tabby girişimi 4 Ağustos tarihinde Global Founders Capital ve STV'nin ortak liderliğinde 50 milyon dolar yatırım almıştı.

Onur Erbay'ın bizimle paylaştığı bilgilere göre Global Founders Capital'ın İstanbul'daki ofisi Türkiye ve bölgedeki diğer ülkelerde yapılacak yatırımlar için bir merkez olarak çalışacak. İstanbul ofisi bu plana göre yapılandırılacak. 

Güçlü girişimciler ve ölçeklenebilir modeller üzerine çalışan yetkin takımları desteklemek istediklerini belirten Erbay, girişim ekosistemini bugün bulunduğu yerlere getiren çok değerli melek yatırımcılar, hızlandırma programları ve VC fonlarıyla da iş birliği yapmak istediklerini de paylaştı.

Onur Erbay'ın aktardığı bilgilere göre Global Founders Capital, her dikeyde yatırım fırsatlarını değerlendirecek fakat fintech, sigorta teknolojileri ve B2B SaaS özellikle kurumun ilgilendiği alanlar arasında yer alıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.