Apple'ın karma gerçeklik gözlüğü değiştirilebilir lenslere sahip olacak

Mark Gurman tarafından paylaşılan bilgilere göre Apple tarafından sunulacak olan karma gerçeklik gözlüğü kompleks bir yapıya ve değiştirilebilir lenslere sahip olacak.
Apple'ın karma gerçeklik gözlüğü değiştirilebilir lenslere sahip olacak

Apple'ın Mac seviyesinde performansa sahip olacak karma gerçeklik gözlüğünün önümüzdeki yıl tanıtılacağını geçtiğimiz günlerde sizlere aktarmıştık. Apple ile ilgili yaptığı doğru tahminler ile tanınan Bloomberg’ten Mark Gurman, gözlüğün özellikleri ile ilgili yeni bilgiler paylaştı.

Apple tarafından üretilecek olan karma gerçeklik gözlüğünün hem artırılmış hem de sanal gerçeklik özellikleri sunması bekleniyor. Mark Gurman tarafından paylaşılan bilgilere göre Apple tarafından sunulacak olan karma gerçeklik gözlüğü kompleks bir yapıya ve değiştirilebilir lenslere sahip olacak.

Bu sayede kullanıcılar gözlüğü kullanacakları alana göre lensleri değiştirerek daha başarılı bir deneyim elde etmiş olacaklar. Gurman'a göre Apple'ın karma gerçeklik gözlüğü tıpkı Apple Watch modelinin tanıtımı gibi büyük bir tanıtım ile gerçekleşecek.

Apple'ın genelde ürünlerini tanıttıktan kısa bir süre sonra satışa sunduğunu biliyoruz. Gurman tarafından paylaşılan bilgilere karma gerçeklik gözlüğü için bu durum geçerli olmayacak. Gerçekleşecek olan büyük tanıtımın ardından karma gerçeklik gözlüğü için uzun bir bekleyiş olacak.

Gurman'a göre 2022 yılında tanıtılacak olan Apple'ın karma gerçeklik gözlüğü 2023 yılında satışa sunulacak. 2 işlemci ve 4K çözünürlüğünde OLED bir ekran ile gelecek olan karma gerçeklik gözlüğünün fiyatının ise 3 bin dolar seviyelerinde olması bekleniyor. Apple'ın karma gerçeklik gözlüğü ile ilgili gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.