Co Print, Kickstarter kampanyası ile 36 saat içinde 100 bin dolar fon topladı

2020 yılında Arıkovanı kampanyası ile karşımıza çıkan Co Print, geçtiğimiz günlerde ise Kickstarter kampanyasına başladığını duyurdu.
Co Print, Kickstarter kampanyası ile 36 saat içinde 100 bin dolar fon topladı

Standart 3D yazıcıların çok renkli baskılar yapmasını sağlayan bir girişim olarak karşımıza çıkan Co Print'ten sizlere geçtiğimiz yılın Eylül ayında bahsetmiştik. 2020 yılında Arıkovanı kampanyası ile karşımıza çıkan Co Print, geçtiğimiz günlerde ise Kickstarter kampanyasına başladığını duyurdu.

Çok filament'li baskı modülleri için Londra üzerinden Kickstarter kampanyası başlayan Co Print, kısa süre içinde önemli bir başarı yakaladı. Co Print tarafından paylaşılan bilgilere göre girişimin Kickstarter kampanyası, 36 saat içinde 100 bin dolarlık fon toplamayı başardı.

Kampanyasının sona ermesine henüz 24 günü daha bulunan Co Print, bugün itibarıyla 136 bin dolar destek toplamayı başardı. Fatih Kazım Duymaz, Ufuk Koç ve Hüseyin Özen tarafından kurulan Co Print, geliştirdiği modül ile bütün Bowden 3D yazıcılara bağlanarak 7 renk yazdırabiliyor ve FDM 3D yazıcıları çok filament'li 3D yazıcılara yükseltiyor.

3D yazıcılara herhangi bir temel modifikasyon gerektirmeden 10 dakikada kurulabilen Co Print, piyasadaki herkese yeni nesil 3D baskı dünyasına giriş için avantajı sağlıyor. Co Print'in Kickstarter kampanyasında yer alan 299 sterlin değerindeki Hyper Early Bird teklifi tükenmiş durumda.

Şu an için kampanyanın destek seçenekleri 329 sterlinden başlayarak 1399 sterline kadar çıkıyor. Co Print'in Kickstarter kampanyası ile ilgili detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.