Twitter, Tweet dizilerini okumayı kolaylaştıran Threader'ı satın aldı

Twitter içinde yer alan Tweet dizilerini makale formatında okumanızı sağlayan bir uygulama olarak karşımıza çıkan Threader, Twitter tarafından satın alındığını duyurdu. 
Twitter, Tweet dizilerini okumayı kolaylaştıran Threader'ı satın aldı

Twitter'ın "Tweet'i geri alma" gibi imkanlar sunan abonelik servisi Twitter Blue'nun yayınlandığını geçtiğimiz günlerde sizlere aktarmıştık. Twitter içinde yer alan Tweet dizilerini makale formatında okumanızı sağlayan bir uygulama olarak karşımıza çıkan Threader, Twitter tarafından satın alındığını duyurdu. 

Twitter ve Threader firmaları arasında yapılan satın alma anlaşmasının finansal detayları ile ilgili ise herhangi bir bilgi paylaşılmadı. Hem bir mobil uygulama üzerinden hem de Twitter botu üzerinden hizmet veren Threader, sevdiğiniz veya paylaşmak istediğiniz Tweet dizilerini haber formatında sunarak okunmasını ve paylaşılmasını daha kolay bir hale getiriyor.

Threader'ı kullanmak için tek yapmanız gereken ise dilediğiniz Tweet dizisinin altına Threader'ı etiketleyerek "compile" yazarak Tweet atmak. 2017 yılında Fransa'da kurulan Threader, atılan Tweet sonrasında belirlenen Tweet dizisini okunması kolay ve haber formatında bir yazıya dönüştürerek kullanıcısına sunuyor.

Geçtiğimiz günlerde kullanıma sunulan Twitter Blue içinde de okuyucu modu olarak adlandırılan benzer bir özellik bulunuyor. Gerçekleşen satın alma ile Twitter ekibine katılan Threader'ın okuyucu modu üzerinde çalışması sürpriz olmayacaktır.

Ücretli bir servis olan Threader'ın aboneliklerini sonlandırmaya başladığını ve yakın zamanda servisin tamamen kapanacağını da ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.