Amerikalı ünlü talk show sunucusu Jimmy Fallon da NFT dünyasına adım attı

The Tonight Show isimli talk showun sunucusu Jimmy Fallon NFT dünyasının en popüler koleksiyonlarından Bored Ape Yacht Club koleksiyonundan bir parça satın aldığını duyurdu.
Amerikalı ünlü talk show sunucusu Jimmy Fallon da NFT dünyasına adım attı

Geçtiğimiz gün kendi programında Beeple lakaplı NFT sanatçısını konuk eden Jimmy Fallon, NFT trendine kayıtsız kalmadığını ve ünlü koleksiyonlardan Bored Ape Yacht Club NFT'si satın aldığını duyurdu.

Kendi twitter hesabından da konuyla ilgili tweet paylaşan Fallon, ayrıca NFT trendine katılan her ünlü gibi profil fotoğrafını da aldığı NFT görseli ile değiştirdi. Dakikalar içerisinde attığı tweet bir çok NFT yatırımcısı/ilgilisi kişiler tarafından etkileşim yağmuruna tutuldu. Jimmy Fallon'un twitterda 51.3 Milyon takipçisi olduğunu ve NFT dünyasına bu hareketin çokça desteği ve katkısı olacağını da tahmin etmek güç değil.

Bored Ape Yacht Club NFT'sine 214 bin dolar değerinde 46.6 ETH ödendi.

Satın almayı MoonPay aracılığı ile yaptığını paylaşan Fallon, MoonPay için kripto dünyasının PayPal'ı yakıştırmasını yaptı. Jimmy Fallon'un Bored Ape Yacht Club NFT'sini 46.6 ETH'a satın aldığını da eklemiş olalım. Satın almanın detaylarını buradan inceleyebilirsiniz.

Opensea üzerinden satın alınan NFT'yi incelediğimizde moonpay.eth domainine sahip hesabın satın almayı gerçekleştirdiğini ve daha sonrasında Jimmy Fallon için açılmış yeni bir hesaba transferin gerçekleştiğini görebiliyoruz.

NFT dünyasına ilgi gün geçtikçe artıyor. Jimmy Fallon gibi ünlülerin ve büyük influencerların dahil olması ile büyük ilgi toplayan NFT koleksiyonlarının nereye evrileceğini merakla takip ediyoruz. Gelişmelerden sizleri haberdar ediyor olacağız.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.