Discord, kripto para cüzdanlarını platformuna eklemeyecek

Twitter üzerinden yeni bir açıklama paylaşan Jason Citron, şu an için kripto para cüzdanları ile ilgili bir planları olmadığını belirtti.
Discord, kripto para cüzdanlarını platformuna eklemeyecek

Günümüzün en popüler konuları arasında yer kripto paralar ve NFT'ler büyük şirketlerin dikkatini çekmeye devam ediyor. Discord kurucusu ve CEO'su Jason Citron geçtiğimiz günlerde Twitter üzerinden yaptığı bir paylaşım ile Discord'a kripto para cüzdanları ve NFT'ler için destek gelebileceği ile ilgili ipucu vermişti.

Citron'un Twitter üzerinden paylaştığı görselde Discord platformuna iki farklı kripto para cüzdanının ekleneceğini görüyoruz. Fakat paylaşımın ardından Jason Citron ve Discord'un kripto para cüzdanı planı platformun kullanıcıları tarafından eleştirildi.

Yaşananların ardından ise Twitter üzerinden yeni bir açıklama paylaşan Jason Citron, şu an için kripto para cüzdanları ile ilgili bir planları olmadığını belirtti. Bu açıklama ile birlikte kripto para cüzdanları ve NFT'ler ile ilgili planından geri adım atan Citron, ana odaklarının kullanıcılarını spam ve dolandırıcılıktan korumak olduğunu da paylaştı.

2015 yılında Jason Citron ve Stanislav Vishnevskiy tarafından San Francisco'da kurulan Discord, günümüzün en önemli iletişim servislerinin başında yer alıyor. Özellikle oyun dünyasında sıkça kullanılan Discord'un gelecekte platformuna kripto para birimleri ve NFT'leri eklemesi de sürpriz olmayacaktır.

NFT'lerin özellikle oyun sektöründe sıkça yer almaya başladığını ve odağına NFT'leri alan oyun projelerini de sizlere geçtiğimiz dönemlerde aktarmıştık. Discord'un kripto para cüzdanları ve NFT'ler ile ilgili maceralarını sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.