KOBİ'ler için tasarlanan yapay zeka temelli iş yönetim aracı: Onkasa

KOBİ'ler için geliştirilmiş iş yönetim aracı olarak hizmet sunan Onkasa'nın çözümleri arasında Onkasa Micro, Onkasa BI, Onkasa Marketing Extra, Onkasa HR Extra, Onkasa Envanter Extra ve Onkasa Beyond bulunuyor. 
KOBİ'ler için tasarlanan yapay zeka temelli iş yönetim aracı: Onkasa

İşletme çözümleri sunan yazılımlar geliştiren bir girişim olarak karşımıza çıkan Onkasa, geçtiğimiz Haziran ayında Gencehan Arpaçay, Milen Kalbak, Ömer Faruk Uyanık, Can Arpaçay ve Ata Yavuzyılmaz tarafından kuruldu. Yaklaşık 6 ay içinde geliştirilen Onkasa, şu an için 17 kişilik bir ekip tarafından yönetiliyor.

Onkasa temelinde KOBİ'ler için geliştirilmiş yapay zeka altyapısına sahip bir iş yönetim aracı olarak hizmet sunuyor. Onkasa'nın çözümleri arasında ise Onkasa Micro, Onkasa BI, Onkasa Marketing Extra, Onkasa HR Extra, Onkasa Envanter Extra ve Onkasa Beyond bulunuyor. 

Yapay zeka yardımı ile farklı farklı boyutlardaki işletmelerin ve sektörlerin optimizasyon sorunlarını çözen bir girişim olan Onkasa, Onkasa Micro çözümü ile micro işletmelerin gelir gider yönetimini ve optimizasyonunu ön muhasebe desteği ile gerçekleştiriyor.

Onkasa BI çözümü ile ise işletmelerin her fonksiyonu hakkında detaylı bilgiler sunan ve orta büyük boyutlu işletmeleri optimize eden Onkasa, Extra serisi ile ise kurumsal firmalara yapay zeka yardımı ile eksiklik gördükleri departmanlara otomatik danışmanlık ve optimizasyon hizmeti sunuyor.

Onkasa'nın sunduğu hizmetler arasında ise finans yönetimi, satış yönetimi, tedarik zinciri yönetimi, müşteri ilişkileri yönetimi, depo yönetimi ve ön muhasebe yönetimi yer alıyor.

Odağına yapay zeka teknolojisini alması ile rakiplerinin bir adım önüne geçmeyi hedefleyen Onkasa, aylık veya yıllık tekrarlanan ödemeler üzerinden gelir elde ediyor. Bugüne kadar herhangi bir yatırım almayan Onkasa'nın şu an ilk yatırım turunda olduğunu da ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.