Webrazzi Fintech 2021'i büyütüyoruz, 3 salonda yüzlerce katılımcı ile 15 Aralık'ta buluşuyoruz

Sizden gelen yoğun talep doğrultusunda Webrazzi Fintech 2021'i de tıpkı Webrazzi Summit'te olduğu gibi Wyndham Grand İstanbul Levent'te yapmaya karar verdik.
Webrazzi Fintech 2021'i büyütüyoruz, 3 salonda yüzlerce katılımcı ile 15 Aralık'ta buluşuyoruz

2020'de pandemi ile başlattığımız ve devam eden online'a taşıdığımız etkinliklerimiz Webrazzi Summit 2021 ile hibrit hale kavuştu. Webrazzi Summit 2021, bu sene hem online hem de offline olarak gerçekleşti ve bizler anladık ki sizi yüz yüze görmeyi çok özlemişiz. Öncelikle Webrazzi Summit'e olan ilginize çok teşekkürler, hatta daha gerçekleşmese de Webrazzi Fintech 2021'e olan ilginize de teşekkürler. Sizlerden gelen yoğun bilet ve sponsorluk talepleri nedeniyle konferansımızın ilk lokasyonunun kapasitesi bizler için yeterli gelmemeye başladı. Biz de bu sebeple konferansımızı yeni isteklere kapatmak yerine Wyndham Grand İstanbul Levent'e taşıyarak büyütme kararı aldık.

Sizden gelen yoğun talep doğrultusunda Webrazzi Fintech 2021'i de Summit'te olduğu gibi Wyndham Grand İstanbul Levent'te daha fazla katılımla ve daha fazla salonda gerçekleşecek. Bu arada belirtelim Webrazzi Fintech konferansımız da tıpkı Webrazzi Summit 2021'de olduğu gibi hem online hem de offline olarak gerçekleşecek. Bankacılıktan e-ticaret firmalarına kadar büyük bir kapsama alanına sahip, hepimizin ödeme alışkanlıklarını değiştiren teknolojilerin yeni adı olan fintech'in gelişimi, evrimi ve geleceği 15 Aralık'ta Webrazzi Fintech sahnesinde, sektörün önde gelen isimleri tarafından konuşulacak.

Konferansımızda, günümüzün yeni finansal teknolojileri, bankacılığın dönüşümü, blockchain entegrasyonu, regtech ve öne çıkan tüm başlıklarını girişimciler ve sektörün lider finansal kuruluşları ile masaya yatıracağız.

Fintech dikeyinde sektöre yön veren kişilerin yer alacağı konferansta workshop salonlarımızda farklı eğitimlere katılabilir, kendinizi bu dikeyde geliştirebilirsiniz. Webrazzi Fintech 2021 için buradan bilet alabilirsiniz. Hem şu an bilet alırsanız erken kayıt fırsatlarından da yararlanabilirsiniz.

Kısa süre konferansa dair merak edilen tüm detayların paylaşılmaya başlanacağını da belirtelim. 

15 Aralık'ta, Wyndham Grand İstanbul Levent'te görüşmek üzere!

SPONSORLAR

Elmas Sponsorlar

Platin Sponsorlar

Altın Sponsorlar

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.