Apple kendi iOS ve iPadOS uygulamalarını yorum ve değerlendirmeye açtı

Telefon, Kişiler, Fotoğraflar, Mesajlar, Safari, Saat, Kamera, Apple Sağlık ve Dünya Saati gibi pek çok önemli birinci parti Apple uygulaması, yorum ve değerlendirme yapılabilecek uygulamalar arasına eklendi. 
Apple kendi iOS ve iPadOS uygulamalarını yorum ve değerlendirmeye açtı

Geliştiriciler ile yaşadığı sorunlar nedeniyle App Store özelinde pek çok değişikliğe giden Apple, bugün yeni ve önemli bir değişiklik ile karşımıza çıktı. Bildiğiniz gibi iOS ve iPadOS uygulamalarına App Store içinde yorum ve değerleme yapılabiliyor.

Fakat Apple tarafından üretilen birinci parti iOS ve iPadOS uygulamalarına geçtiğimiz aya kadar yorum ve değerlendirme yapılamıyordu. Geçtiğimiz ay bu durumu değiştirmek için önemli bir adım atan Apple, kendi geliştirdiği E-posta, Müzik, News, Stocks ve Hesap Makinesi uygulamaları için de yorum ve değerlendirme yapılmasına olanak tanımıştı.

Bugün ise geçen ay attığı adımı bir sonraki seviyeye taşıyan Apple, Telefon, Kişiler, Fotoğraflar, Mesajlar, Safari, Saat, Kamera, Apple Sağlık ve Dünya Saati gibi pek çok önemli uygulamasını da yorum ve değerlendirme yapılabilecek uygulamalar arasına ekledi. 

Gerçekleşen değişik ile birlikte artık bu uygulamaların App Store içindeki sayfalarına girdiğimizde puan ve yorumlarını da görebiliyoruz. Bu adımın üçüncü parti uygulamalar ve Apple uygulamaları arasındaki rekabet açısından oldukça önemli olduğunu da belirtelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.