Blockchain tabanlı oyunlar geliştiren Sipher, 6,8 milyon dolar tohum yatırım aldı

Sipher tarafından Medium'da paylaşılan bilgilere göre girişim, tohum yatırım turunda 6,8 milyon dolar yatırım aldı.
Blockchain tabanlı oyunlar geliştiren Sipher, 6,8 milyon dolar tohum yatırım aldı

Blockchain tabanlı oyunlar geliştiren bir girişim olarak karşımıza çıkan Sipher, yeni bir yatırım aldığını duyurdu. Sipher tarafından Medium'da paylaşılan bilgilere göre girişim, tohum yatırım turunda 6,8 milyon dolar yatırım aldı. Söz konusu yatırımın Arrington Capital, Hashed ve Konvoy Ventures liderliğinde gerçekleştiğini de ekleyelim.

6,8 milyon dolarlık tohum yatırım turuna Defiance Capital, Signum Capital, Dragonfly Capital, CMT Digital, BitKraft Ventures, Delphi Digital, Alameda Research, Fenbushi Capital, Sfermion, Hyperchain, GBV, Kyber Network, Coin98 Ventures, YGG ve Merit Circle da katıldı.

Temelinde blockchain teknolojisi ile birlikte oyunlar geliştiren bir oyun stüdyosu olan Sipher, 2021 yılında Vietnam'da kuruldu. Alınan 6,8 milyon dolarlık yeni yatırım, Sipher'ın World of Sipheria oyununun geliştirilmesini hızlandırmak için kullanılacak.

World of Sipheria oyununun önümüzdeki Aralık ayında oyuncular ile buluşacağını da ekleyelim. World of Sipheria oyununun NFT ve blockchain temelli oyunlarda gördüğümüz play-to-earn yani oynadıkça kazan mantığına sahip olması bekleniyor.

Sipher tarafından paylaşılan bilgilere göre World of Sipheria oyunu içinde oyuncuları yıllarca çekecek ve meşgul edecek geniş bir dünya ve karakterler bulunuyor. Hatırlatmak gerekirse Sipher daha önce kendi NFT karakter koleksiyonunu da görücüye çıkarmıştı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.