3 yeni renk seçeneğiyle yeni HomePod mini

HomePod mini sarı, turuncu ve mavi olmak üzere üç yeni renk seçeneği ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. Yeni modeller, Kasım ayından itibaren 99 dolar karşılığında kullanıcılarla buluşacak. 
3 yeni renk seçeneğiyle yeni HomePod mini

Apple bugün gerçekleşen "Unleashed" etkinliğinde sunulan yeni HomePod mini’yi tanıttı. HomePod mini sarı, turuncu ve mavi olmak üzere üç yeni renk seçeneği ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. 

Boyu 8,4 cm olan HomePod mini, müzik dinlemenin ötesinde Siri özellikleriyle de öne çıkıyor. Kullanıcılar için akıllı bir asistan olarak konumlanan Homepod mini, akıllı ev aksesuarlarını kontrol edebiliyor. Aynı zamanda HomePod mini ev sakinleri tarafından bir interkom görevi görüyor.

Kullanıcılar farklı odalardayken bir HomePod mini’den diğerine interkom mesajları gönderebiliyor. Gönderilen sesli mesajların ilgili HomePod mini’de otomatik olarak çalındığını belirtelim. Üstelik interkom; iPhone, iPad, Apple Watch, AirPods ve CarPlay ile birlikte de çalışıyor.

Ayrıca kullanıcılar, müzik dinlerken ya da telefon aramaları sırasında iPhone’larını HomePod mini’ye yakınlaştırarak sesi kolayca aktarabiliyor. 

Apple S5 çipten güç alan HomePod mini, yeni renk seçenekleriyle Kasım ayından itibaren 99 dolar karşılığında kullanıcılarla buluşacak. ABD, Almanya, Avustralya, Avusturya, Birleşik Krallık, Çin, Fransa, Hindistan, Hong Kong, İrlanda, İspanya, İtalya, Japonya, Kanada, Meksika, Tayvan ve Yeni Zelanda’daki kullanıcılar Kasım ayından itibaren yeni HomePod mini’yi satın alabilecek. Bu bağlamda ürünün henüz Türkiye'deki kullanıcılara açılmayacağını belirtelim. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.