Webrazzi Summit 2021'de 4 farklı workshop sizleri bekliyor

Hem ülkemizden hem de yurt dışından konusunda uzman önemli konuşmacıların yer alacağı Webrazzi Summit 2021 etkinliğimizin en önemli kısımlardan biri Workshop'lar olacak.
Webrazzi Summit 2021'de 4 farklı workshop sizleri bekliyor

Önümüzdeki hafta düzenleyeceğimiz Webrazzi Summit 2021'in konferans programının belli olduğunu geçtiğimiz günlerde sizlere aktarmıştık. Bu yıl hem online hem de offline olarak gerçekleşecek olan Webrazzi Summit 2021 etkinliğimizde 5 salonda çeşitli paneller, sunumlar ve Workshop'lar yer alacak.

Hem ülkemizden hem de yurt dışından konusunda uzman önemli konuşmacıların yer alacağı Webrazzi Summit 2021 etkinliğimizin en önemli kısımlardan biri ise Workshop'lar olacak. Webrazzi Summit 2021 etkinliğimizde yer alan Academy salonunda 4 farklı Workshop gerçekleşecek.

Webrazzi Summit 2021'in Workshop'ları daha önce de pek çok kez etkinliklerimizde Workshop düzenlemiş olan Mosanta kurucusu İlyas Teker ile başlayacak. "2022'de Google Algoritmasındaki Yeniliklere Nasıl Hazırlanmalıyız?" isimli Workshop ile Google algoritmalarındaki yeniliklere odaklanacak olan Teker, Google ve SEO yöntemleri ile ilgili önemli bilgiler paylaşacak.

İlyas Teker'in ardından ise yine odağına e-ticareti alan bir Workshop ile devam edeceğiz. L'Oréal kıdemli e-ticaret müdürü Çağrı Akçay, "E-ticaret’te yeni nesil servisler ve uygulamaların alışverişçi deneyimine etkisi" isimli Workshop ile karşımızda olacak.

Öğle arasının ardından ise müşteri deneyimine odaklanacağız. Salesforce Turkey Account Executive Burag Peksezer, "Start-up’tan Unicorn’a Müşteri Deneyimi" isimli Workshop'u ile müşteri deneyimi ile ilgili önemli bilgiler paylaşacak. Son olarak ise Related Digital satış ekip yöneticisi Gözde Akyüz, "E-ticaret için segmentasyon ve doğru hedefleme neden önemli?" isimli Workshop'u ile karşımızda olacak. 

Webrazzi Summit 2021 için buradan bilet alabilir, konferans programına ise buradan ulaşabilirsiniz. 20 Ekim Çarşamba günü görüşmek üzere!

SPONSORLAR

Elmas Sponsor

 

Platin Sponsorlar

 

Altın Sponsorlar

 

 

 

 

Gümüş Sponsorlar

 

 

 

 

İletişim Sponsoru

Veri Sponsoru

Medya Sponsorları

 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.