Apple, AirPods modelleri için sağlık takibi özellikleri üzerinde çalışıyor

Yayınlanan yeni bir rapora göre Apple, Apple Watch modelleri ile karşımıza çıkan çeşitli sağlık takibi özelliklerini AirPods modellerine de getirmek istiyor.
Apple, AirPods modelleri için sağlık takibi özellikleri üzerinde çalışıyor

Apple'ın tamamen kablosuz kulaklık modeli olan AirPods'u tanıttığını 2016 yılının Eylül ayında sizlere aktarmıştık. Zaman içinde Apple'ın en sevilen ürün ailelerinden birine dönüşen AirPods, şu an için AirPods, AirPods Pro ve AirPods Max modelleri ile birlikte pazarda yer alıyor.

Wall Street Journal tarafından yayınlanan yeni bir rapora göre Apple, Apple Watch modelleri ile karşımıza çıkan çeşitli sağlık takibi özelliklerini AirPods modellerine de getirmek istiyor. Yayınlanan rapora göre Apple'ın AirPods için getireceği özellikler arasında vücut ısısı ölçümü ve duruş bozuklukları için duruş izleme özellikleri yer alacak. 

Apple'ın bu özelliklerin yanı sıra AirPods için işitmeyi artırmak adına bir özellik getirmeyi planladığını da ekleyelim. Bu özelliğin tam olarak nasıl çalışacağı herhangi bir bilgi bulunmasa da kısa süre önce karşımıza çıkan "Conversation Boost" özelliğinden farklı bir çözüm sunacağını ekleyelim.

Kısacası Apple, AirPods için sunacağı özellikler ile birlikte sağlık takibi özelliklerini sadece Apple Watch modellerine özel olmaktan çıkararak hem Apple Watch hem de AirPods modelleri ile birlikte kullanıcılarının sağlıklarını takip edebilecek.

İlerleyen süreçte Apple Watch modellerinin sağlık takibi konusunda yeni özellikler kazanacağını da hatırlatalım. AirPods için gelmesi planlanan sağlık takibi özelliklerinin 2022 yılından sonra karşımıza çıkması bekleniyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.