Coinbase'ten NFT pazar yeri: Coinbase NFT

Günümüzün en önemli kripto para borsaları arasında yer alan Coinbase, OpenSea gibi platformlarla rekabet edebilmek adına kendi NFT platformunu kuracağını duyurdu.
Coinbase'ten NFT pazar yeri: Coinbase NFT

2021 yılına damgasını vuran NFT, büyük markaların dikkatini çekmeye devam ediyor. Günümüzün en önemli kripto para borsaları arasında yer alan Coinbase, OpenSea gibi platformlarla rekabet edebilmek adına kendi NFT platformunu kuracağını duyurdu.

Hızla büyümeye devam eden NFT pastasından büyük bir pay almak için çalışmalar yapan Coinbase, kuracağı NFT pazar yerini yıl sonunda hizmete sunmayı hedefliyor. Coinbase tarafından oluşturulan platformun ismi ise Coinbase NFT olarak belirlendi.

Coinbase'in NFT'yi kullanmak isteyenler için bir bekleme listesi oluşturulduğunu da ekleyelim. Dilerseniz Coinbase'in NFT pazar yerinin bekleme listesine buradan kayıt olabilirsiniz. Coinbase tarafından yapılan açıklamalara göre Coinbase NFT platformu ile birlikte NFT satın almak, sergilemek ve keşfetmek çok daha kolay bir hale gelecek.

Coinbase NFT platformunun NFT üretmeye olanak sağlayacağını da ekleyelim. Coinbase, NFT platformu ile başarı yakalayabilirse şirket için yeni ve potansiyeli yüksek bir gelir kanalı da oluşturmuş olacak.

NFT pazarının her geçen gün büyümeye devam ettiğini de hatırlatalım. Günümüzün en popüler NFT platformları arasında yer alan OpenSea pazar yerinde, sadece geçtiğimi ay 2,8 milyar dolarlık NFT işlemi gerçekleştirdi. Hatırlatmak gerekirse OpenSea, platformunda gerçekleşen her işlemden yüzde 2,5 oranında komisyon alıyor.

Coinbase NFT platformunun gerçekleşen işlemlerden ne kadar komisyon alacağı konusunda ise herhangi bir bilgi bulunmuyor. Coinbase NFT'nin yüzde 2,5'ten daha az bir komisyon tercih etmesi kullanıcıların OpenSea'den Coinbase NFT'ye geçiş yapmasını hızlandırabilir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.