Aktif gürültü önleme destekli Beats Studio Buds incelemesi

Beats, yeni tamamen kablosuz kulaklık modeli olan Beats Studio Buds’ı geçtiğimiz Haziran ayında tanıtmıştı. Bu videomuzda uzun süredir deneyimlediğimiz Beats Studio Buds modeline yakından bakıyoruz.

Kulaklık ve bluetooth hoparlör pazarının en önemli oyuncuları arasında yer alan Beats, yeni tamamen kablosuz kulaklık modeli olan Beats Studio Buds’ı geçtiğimiz Haziran ayında tanıtmıştı. Bu videomuzda uzun süredir deneyimlediğimiz Beats Studio Buds modeline yakından bakıyoruz.

Beats Studio Bud teknik özellikleri

Kırmızı, beyaz ve siyah olmak üzere 3 farklı renk seçeneği ile satışa sunulan Beats Studio Buds, kulak içi tasarıma sahip. Taşıma / şarj kutusu ile birlikte gelen Beats Studio Buds modeli, Usb Type-C üzerinden şarj oluyor. Beats Studio Buds modelinin kulaklıkları 5'er gram kutusu ise 48 gramlık ağırlıklara sahip.

Kısacası Beats Studio Buds modelinin toplam ağırlığı 58 gram. IPX4 sertifikası sayesinde suya ve tere karşı dayanıklı olan Beats Studio Buds, üzerinden bulunan tuşlar ile birlikte kontrol edilebiliyor. Hem Android hem de iOS platformları ile kullanılabilen Beats Studio Buds, mobil uygulama desteğine de sahip durumda. Beats Studio Buds'ın Class 1 Bluetooth teknolojisini kullandığını da ekleyelim.

Beats Studio Bud fiyatı

Beats Studio Buds modelinin en önemli özellikleri arasında ise Aktif Gürültü Önleme (ANC) ve Şeffaf Mod özellikleri yer alıyor. Tam şarj ile birlikte 8 saate kadar dinleme süresi sunan Beats Studio Buds, şark kutusu ile birlikte ise 24 saate kadar dinleme süresi sunabiliyor.

Beats Studio Buds modeli iOS'te bul, Android'te ise Find My Device hizmetlerini de destekliyor. Son olarak kulaklığın fiyatına gelecek olursak Beats Studio Buds modeli ülkemizde 1400 ila 1500 TL fiyat etiketleri arasında satın alınabiliyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.