Microsoft, panolar ve özelleştirilebilir araçlar geliştiren OKR yazılımı Ally.io’yu satın aldı

Microsoft, dün yaptığı açıklamada çalışanların hedeflerine ulaşıp ulaşmadıklarını görmelerine yardımcı olmak için panolar ve özelleştirilebilir araçlar geliştiren bir girişim olan Ally.io’yu satın aldığını duyurdu.
Microsoft, panolar ve özelleştirilebilir araçlar geliştiren OKR yazılımı Ally.io’yu satın aldı

Microsoft, dün yaptığı açıklamada çalışanların hedeflerine ulaşıp ulaşmadıklarını görmelerine yardımcı olmak için panolar ve özelleştirilebilir araçlar geliştiren bir girişim olan Ally.io’yu satın aldığını duyurdu. Satın almanın mali şartları ise açıklanmadı. Ally.io’nun yazılımı, Microsoft’un Teams iletişim uygulamasının bir parçası olarak bu yıl tanıttığı Viva’ya katılacak.

Ally.io’nun yazılımı, hedefler ve anahtar sonuçlar adı verilen ve hedeflerin belirlenmesini ve ölçümleri kullanarak ilerlemenin değerlendirilmesini içeren bir yaklaşımda uzman. 2018 yılında Vetri Vellore tarafından kurulan Ally.io, işletmelerin stratejilerini yürütmelerine ve hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olan stratejik bir hedef planlama ve yürütme yönetimi yazılımı. İşletmelerin geleneksel, ayrık planlama ve yürütmeden, güçlü uyum, çeviklik, şeffaflık sağlayan ve iş gücünü güçlendiren modern, OKR tabanlı bir çerçeveye geçmesini sağlıyor.

Ally.io çözümü, OKR'leri kullanıcıların günlük iş akışının kesintisiz bir parçası olarak benimsemeyi kolaylaştırıyor. Platform, yerleşik OKR uygulamalarına sahip ve Slack, Salesforce, Jira, Smartsheet, Asana ve ZenDesk dahil olmak üzere çeşitli kurumsal sistemlere sorunsuz entegrasyon sağlıyor. Ally.io'nun hizmetleri, sürekli destek, özel eğitim ve koçluk sunuyor.

Satın alma ile Microsoft, yukarıda da bahsettiğimiz gibi Ally.io'yu, Viva çalışan deneyimi ürünleri ailesine dahil etmeyi planlıyor. Microsoft, Ally.io'nun satın alınmasının ardındaki fikrin, şirket amaçlarını ve hedeflerini çalışanlara iletmek için daha şeffaf bir yol sağlamak olduğunu söylüyor. Ally.io'nun CEO'su ve kurucusu Vetri Vellore, bunun şirketinin Microsoft'un bir parçası olarak ürünü kendi başına sahip olabileceğinden çok daha hızlı bir şekilde büyütmesini sağlayacağını belirtiyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.