Yaklaşan indirim dönemlerinde canlı yayın alışverişinden beklentiler artmakta

Asya'da ortaya çıkan canlı yayın alışverişleri farklı ülkelerde de yaygınlaşmakta; Kasım ve Aralık aylarındaki indirim dönemlerinde de bu şekilde yapılacak farklı aktivitelere ilgi artıyor.
Yaklaşan indirim dönemlerinde canlı yayın alışverişinden beklentiler artmakta

Kasım ayı yaklaşırken globaldeki perakendeciler başta olmak üzere e-ticaret sektörü kampanya planları yapmaya başladı. E-ticaret sitelerinin kampanya ve promosyonlarının dışında özellikle büyük pazarlarda canlı yayın üzerinden satışlar ve bu tarz satışların ne şekilde daha etkili olacağına dair tahminler de yapılmakta. 

Canlı yayın alışverişinin müşteri ile daha yakın bir ilişki kurmak konusunda önemli olduğu belirtiliyor - interaktif ve daha ilgi çekici içerikler sayesinde yeni ürün keşfetmek, kişiselleştirme ve anında soru - cevap gibi farklı konularda satıcıların kullanıcılara daha yakın olmasına olanak sağlayarak TV'deki benzerlerinin aksine hızlı bir alışveriş tamamlama yöntemi de sunuyor. 

Webrazzi Insights Icon
Bu yazıyı Webrazzi Insights için özel olarak hazırladık.
Webrazzi Insights üyeliğiniz varsa giriş yaparak yazının tamamına ulaşabilirsiniz. Henüz Insights erişiminiz yoksa hemen harekete geçebilirsiniz.
Giriş yap
veya
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.