Experience Talks serimizin bu bölümdeki konusu "Sürdürülebilirlik" olacak

Experience Talks canlı yayın serimizin dördüncü ve son bölümü ise 7 Ekim 2021 tarihinde gerçekleşecek.
Experience Talks serimizin bu bölümdeki konusu

Akbank'ın katkılarıyla gerçekleştirdiğimiz Experience Talks serisi ile birlikte pandemi ile birlikte kökünden değişen iş dünyasındaki deneyimlere ve bu deneyimlerin kısa süre içindeki değişimlerine yakından bakmaya devam ediyoruz.

Canlı yayın serimizin ilk üç bölümünün geçtiğimiz aylarda gerçekleştiğini sizlere daha önce aktarmıştık. Experience Talks canlı yayın serimizin dördüncü ve son bölümü ise 7 Ekim 2021 tarihinde gerçekleşecek.

11.00 - 12.00 saatleri arasında gerçekleşecek olan canlı yayınımızda ana konumuz, günümüzün en önemli olgularından biri olan sürdürülebilirlik olacak.

Gerçekleşecek olan canlı yayınımızda Akbank'ın sürdürülebilirlik stratejisinden neler olduğundan tutun da karbon ayak izine kadar pek çok önemli konuyu alanında uzman konuşmacılarımız ile tüm detaylarıyla birlikte konuşacağız. 

Webrazzi'nin içerikten sorumlu genel müdür yardımcısı Ahmet Buğra Ferah moderatörlüğünde gerçekleşecek olan canlı yayınımızın konuşmacıları arasında ise Akbank yatırımcı ilişkileri ve sürdürülebilirlik bölüm başkanı Ebru Güvenir ve UNDP Türkiye özel sektör program yöneticisi Hansın Doğan bulunuyor. 7 Ekim 2021 saat 11.00'de görüşmek üzere!

 
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.