Webrazzi Summit 2021'in indirimli biletleri için son gün!

20 Ekim 2021 tarihinde Wyndham Grand Istanbul Levent'te gerçekleştireceğimiz Webrazzi Summit 2021'in indirimli biletleri için son gün geldi çattı.
Webrazzi Summit 2021'in indirimli biletleri için son gün!

Webrazzi Summit 2021'in ilk tur konuşmacılarının belli olduğunu geçtiğimiz günlerde sizlere aktarmıştık. Geçen sene online olarak düzenlediğimiz Webrazzi Summit, bu yıl eskiden de olduğu gibi fiziksel olarak düzenlenecek. 20 Ekim 2021 tarihinde Wyndham Grand Istanbul Levent'te gerçekleştireceğimiz Webrazzi Summit 2021'in indirimli biletleri için bugün son gün.

Hatırlatmak gerekirse şu an için Webrazzi Summit 2021'in standart bileti erken kayıt fırsatı ile birlikte 2 bin 500 TL + KDV, erken kayıt grup indirimi (3+ Bilet) biletleri ise 2 bin 250 TL + KDV olarak satışta. İndirimli biletlerden satın almak için bugün son fırsat.

1 Ekim 2021 yani tarihinde erken kayıt fırsatı sonlanacak ve biletler, standart bilet için 3 bin TL + KDV ve standart bilet grup indirimi (3+ Bilet) 2 bin 700 TL + KDV şeklinde satışa sunulacak. Türkiye girişimcilik ve teknoloji ekosisteminin buluşma noktası olan ve yılda bir kere gerçekleşen Webrazzi Summit'te, her yıl olduğu gibi birbirinden önemli yerli ve yabancı konuşmacılara ve binlerce katılımcıya ev sahipliği yapacağız.

Webrazzi Summit 2021'in ilk tur konuşmacılarına buradan ulaşabilirsiniz. Konferansımızın yeni konuşmacıları ve programı ise kısa bir süre sonra açıklanacak. Webrazzi Summit 2021 ile ilgili tüm detaylara buradan ulaşabilir, konferansımıza buradan bilet alabilirsiniz. 20 Ekim 2021'de görüşmek üzere!

SPONSORLAR

Elmas Sponsor

Platin Sponsorlar

Altın Sponsorlar

Gümüş Sponsorlar

İletişim Sponsoru

Veri Sponsoru

Medya Sponsorları

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.