Üreticiler ve distribütörler için iş akışı otomasyon yazılımı geliştiren Conexiom, 130 milyon dolar yatırım aldı

Üreticiler ve distribütörler için iş akışı otomasyon yazılımı geliştiren Vancouver merkezli Conexiom, Warburg Pincus liderliğinde gerçekleştirilen yatırım turunda 130 milyon dolar yatırım aldı.
Üreticiler ve distribütörler için iş akışı otomasyon yazılımı geliştiren Conexiom, 130 milyon dolar yatırım aldı

Üreticiler ve distribütörler için iş akışı otomasyon yazılımı geliştiren Vancouver merkezli Conexiom, Warburg Pincus liderliğinde gerçekleştirilen yatırım turunda 130 milyon dolar yatırım aldı. Luminate Capital ve Iconiq Growth'un da dahil olduğu tur sonrasında şirketin bugüne kadar aldığı yatırım miktarı 170 milyon dolara ulaştı. Alınan yatırım, AR-GE faaliyetleri ve işe alımlar için kullanılacak.

Conexiom'un platformu, üreticilere ve distribütörlere yapılandırılmamış verileri temassız işleme yetenekleri sunuyor ve bu önemli süreçleri yüzde 100 veri doğruluğu ile otomatikleştiriyor. Her yıl, Kuzey Amerika ve Avrupa'da 15 trilyon dolardan fazla sipariş ve ödeme işlemleri manuel olarak işleniyor.

Conexiom, pahalı ve hataya açık manuel işlemeyi ortadan kaldırarak müşterilerin üstün bir müşteri deneyimi sunmasını sağlıyor. Modern işletmeler, kaynakları daha fazla kârlılık sağlayan, sipariş döngüsü süresini hızlandıran ve siparişleri zamanında ve eksiksiz olarak teslim eden faaliyetlere yeniden dağıtmak için Conexiom'u kullanıyor. Conexiom platformunda her yıl 100 milyar doların üzerinde işletmeden işletmeye işlemler işleniyor.

Conexiom Başkanı ve CEO'su Ray Grady, platformun müşterilerinin siparişlerini otomatikleştirmelerine ve ölçeklendirmelerine yardımcı olduğunu ve ödeme süreçleri konusunda kolaylık sağladığını belirtiyor. Grady, aldıkları yatırımın artan pazar talebini karşılamak için ürün yatırımını hızlandırmalarına yardımcı olacağının altını çiziyor.

Grainger, Genpak, Prysmian, Rexnord, USESI ve Compugen gibi dünya çapındaki üreticiler ve distribütörler, gereksiz maliyet ve kaynak yüklerini ortadan kaldırmak için yüzde 100 veri doğruluğu ile temassız sipariş işleme sunmak ve en yüksek performansı sağlamak için insan sermayesini yeniden kullanmak için Conexiom'u kullanıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.