Pınar markasından yeni e-ticaret platformu: PınarOnline

PınarOnline şu anda, İstanbul’un Kadıköy, Ataşehir, Üsküdar, Sarıyer, Beykoz, Kağıthane, Şişli, Beşiktaş, Çekmeköy, Göktürk ve Ümraniye ilçelerinde hizmet veriyor.
Pınar markasından yeni e-ticaret platformu: PınarOnline

Pandemi ile birlikte e-ticaret faaliyetlerinde de ciddi bir artış yaşandı. Her türden online alışverişin katlandığı bu dönemde, halihazırda varolan e-ticaret plaformları faaliyet alanlarını genişletirken aynı zamanda yeni e-ticaret platformlarının da sektöre giriş yaptığını görüyoruz. Şimdi bu platformlar arasına Pınar markası tarafından hayata geçirilen PınarOnline da katıldı. 

PınarOnline'ın web sitesine girdiğimizde süt ve süt ürünleri, et ve et ürünleri, dondurulmuş ürünler, soslar, su ve içecekler gibi kategorilerle karşılaşıyoruz. Ürünleri sepetinize herhangi bir üyelik oluşturmadan da ekleyebiliyorsunuz. İstediğiniz ürünleri ekleyip sepetinize gittiğinizde de karşınıza hem poşet ücreti hem de 6,90 TL'lik bir teslimat ücreti çıkıyor.

Eğer sepeti onaylayacağınız sırada çıkan kampanyalardan faydalanmak isterseniz üyelik oluşturmanız gerektiğini de hatırlatalım. Ancak kampanyalardan faydalanmak istemiyorsanız, yukarıda da bahsettiğim gibi üye oluşturmanız gerekmiyor. Sepeti onaylamak için telefon, e-posta adresi ve adres bilgileri girdikten sonra da teslimat zamanını seçebiliyor ve hatta siparişinize not da ekleyebiliyorsunuz. Bu bilgileri girdikten sonra da karşınıza ödeme ekranı çıkıyor. Özetle; PınarOnline, alışılagelmiş bir deneyimi hızlı bir şekilde sunuyor.

İstanbul'dan sonra Ankara ve İzmir'de de faaliyet gösterecek

PınarOnline’dan sipariş edilen ürünler, PınarOnline’a ait özel araçlarla İstanbul’un Kadıköy, Ataşehir, Üsküdar, Sarıyer, Beykoz, Kağıthane, Şişli, Beşiktaş, Çekmeköy, Göktürk ve Ümraniye olmak üzere 11 ilçenin seçili bölgelerine ulaştırılırken, sınırlı ürün gruplarında tüm Türkiye’ye kargo ile teslim ediliyor. PınarOnline ürünleri, yakın zamanda Ankara ve İzmir’de de özel araçlarla tüketicilere teslim edilmeye başlanacak.

2025 yılına kadar yüzde 100 elektrikli araçlarla teslimat hedefi

Şirketin Dijital Dönüşüm ve E-ticaret Direktörü Bilge Kalpaklıoğlu Eyilik'in söylediğine göre, çevre dostu ambalajlardan lojistik çözümlere kadar tüm operasyonlarında çevreye duyarlı seçenekleri ön planda bulunduran PınarOnline, 2025 yılına kadar yüzde 100 elektrikli araçlarla teslimat yapmayı hedefliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.