Operasyonların gözlemlenmesini sağlayan Avenue, 4 milyon dolar yatırım aldı

Edindiğimiz bilgilere göre Avenue, tohum yatırım turunda 4 milyon dolar yatırım aldı. Söz konusu yatırım turunun Accel liderliğinde gerçekleştiğini de belirtelim.
Operasyonların gözlemlenmesini sağlayan Avenue, 4 milyon dolar yatırım aldı

Pandemi ile birlikte en çok değişen alanlardan biri çalışma şeklimiz oldu. Çalışanların evlerden çalışmaya başlaması ile birlikte proje ve operasyon yönetimi de daha zor bir hale geldi. Bu durumu ortadan kaldırmayı hedefleyen bir girişim olarak karşımıza çıkan Avenue, yatırım aldığını duyurdu.

Edindiğimiz bilgilere göre Avenue, tohum yatırım turunda 4 milyon dolar yatırım aldı. Söz konusu yatırım turunun Accel liderliğinde gerçekleştiğini de belirtelim. Accel'in haricinde ise 4 milyon dolarlık tohum yatırım turuna Flexport ve çeşitli yatırımcılar katıldı.

Kısa süre önce hizmet vermeye başlayan Avenue, Jeff Barg ve Justin Bleuel tarafından New York'ta kuruldu. Y Combinator'ın 2021 yılı kış döneminden mezun olan 285 girişim arasında yer alan Avenue, ekiplerin ve operasyonların çok daha kolay bir şekilde gözlemlenmesine odaklanıyor.

Avenue, müşterilerin kullandığı veri kaynakları üzerinden doğrudan uyarıda bulunarak kritik sorunlara yanıt sürelerini kısaltmalarını sağlayan bir çözüm sunuyor. Kısacası şirketler, Avenue sayesinde operasyonlarındaki sorunlara gerçek zamanlı olarak müdahale edebiliyorlar.

Nisan ayında kullanıma sunulan Avenue, şu an için 50 firma ile birlikte çalışıyor. Avenue girişiminin Nisan ayından bugüne kadar firmalara toplamda 200 bini aşkın operasyon uyarısı verdiğini de belirtelim. Müşterilerine raporlama ve analizler de sunan Avenue, uyarı başına ücret talep ediyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.