Kişisel Bakım ve Kozmetik Kategorisinde Öne Çıkanlar [1 - 5 Eylül]

Farklı kategorilerde online alışverişte öne çıkan ürün, kelime, fiyat ve indirim gibi trendleri inceleyeceğimiz bir serinin ilk bölümünde  7 farklı noktada sizlere öne çıkanları aktarıyoruz.

Usersdot ile bir iş birliği yaparak farklı kategorilerde online alışverişte öne çıkan ürün, kelime, fiyat ve indirim gibi trendleri inceleyeceğimiz bir seriye başlıyoruz. Serinin ilk raporunda Eylül ayı başında kişisel bakım ve kozmetik kategorisinde Trendyol'da yapılan aramalar üzerinden ve ilgili bulduğumuz birkaç veriyi Webrazzi Insights yorumuyla paylaşıyoruz. 

Kategorinin kendi içinde sürekli değişen dinamikleri incelediğimiz tarih aralığında da farklılaşmıyor. Influencer'lar tarafından paylaşılan ürünlerin bir anda öne çıkması, tatil dönüşü bakımının etkisi gibi konular satın alınan ya da aranan ürünlerde kendini gösteriyor. Bu da markaların influencer yatırımlarının geri dönüşü olduğunu göstermekte - ya da hangi hedef kitlelerini doğru belirlemekte iyi bir iş yaptıklarını. 

Webrazzi Insights Icon
Bu yazıyı Webrazzi Insights için özel olarak hazırladık.
Webrazzi Insights üyeliğiniz varsa giriş yaparak yazının tamamına ulaşabilirsiniz. Henüz Insights erişiminiz yoksa hemen harekete geçebilirsiniz.
Giriş yap
veya
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.