Ikea'dan ahşap ve plastik masalarla kullanılabilen kablosuz şarj cihazı: Sjömärke

Dünyanın en önemli mobilya üreticilerinden olan İsveç merkezli Ikea, yeni kablosuz şarj cihazını tanıttı. 
Ikea'dan ahşap ve plastik masalarla kullanılabilen kablosuz şarj cihazı: Sjömärke

Son yılların en popüler akıllı telefon aksesuarları arasında yer alan kablosuz şarj cihazları farklı şekillerde karşımıza çıkmaya devam ediyor. Dünyanın en önemli mobilya üreticilerinden olan İsveç merkezli Ikea, yeni kablosuz şarj cihazını tanıttı. 

Geçtiğimiz dönemlerde kablosuz şarj özelliğine sahip olan masa ve sehpaların satışa sunulduğunu görmüştük. Ikea tarafından tanıtılan Sjömärke isimli kablosuz şarj cihazı masa ve sehpalara kablosuz şarj özelliği eklenmesine olanak tanıyor.

Oldukça basit bir kullanım mantığına sahip olan Sjömärke kablosuz şarj cihazı, altına yerleştirildiği masa veya sehpanın üst yüzeyinde kablosuz şarj özelliğinin kullanılmasını sağlıyor. Sjömärke modelinin ahşap ve plastik olan masalarla kullanılabileceğini de ekleyelim. 

Sjömärke yanında gelen çift taraflı bantlar ile masaların altına yerleştirilebiliyor. Sjömärke modelinin 8 - 22 mm kalınlığındaki masalar ile kullanılabileceğini de paylaşalım. Qi standardına sahip olan akıllı telefon ve kulaklık gibi cihazları şarj edebilen Sjömärke, 5W'a kadar destek sunuyor. Ekim ayında satışa sunulacak olan Sjömärke modelinin fiyatı ise 40 dolar. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.