Elodie Games, A serisi yatırım turunda 32,5 milyon dolar yatırım aldı

Edindiğimiz bilgilere göre 32,5 milyon dolarlık A serisi yatırım turu Galaxy Interactive ve Andreessen Horowitz'in (a16z) ortak liderliğinde gerçekleşti.
Elodie Games, A serisi yatırım turunda 32,5 milyon dolar yatırım aldı

Bilgisayar, oyun konsolları ve mobil için arkadaşlarınız ile birlikte oynayabileceğiniz online oyunlar geliştiren bir firma olarak karşımıza çıkan Elodie Games, yatırım aldığını duyurdu. Elodie Games tarafından paylaşılan bilgilere göre girişim, A serisi yatırım turunda 32,5 milyon dolar yatırım aldı.

Edindiğimiz bilgilere göre 32,5 milyon dolarlık A serisi yatırım turu Galaxy Interactive ve Andreessen Horowitz'in (a16z) ortak liderliğinde gerçekleşti. Galaxy Interactive ve Andreessen Horowitz'in haricinde yatırım turuna Brian Cho ve Chris Ovitz'in katıldıklarını da ekleyelim.

Gerçekleşen yatırım ile birlikte Galaxy Interactive'den Sam Englebardt ve Andreessen Horowitz'den Jonathan Lai'nin Elodie Games yönetim kuruluna katıldıklarını da belirtelim.

Hatırlatmak gerekirse Elodie Games, ilk yatırımını 5 milyon dolar olarak 2020 yılının Şubat ayında almıştı. Alınan 32,5 milyon dolarlık yeni yatırım ile birlikte Elodie Games'in bugüne kadar aldığı toplam yatırım miktarı ise 37,2 milyon dolara ulaşmış oldu. Elodie Games alınan yatırımı hem büyümesini hem de oyun geliştirme süreçlerini hızlandırmak için kullanacak.

Pandemi ile birlikte popülerliğini her geçen gün daha da çok artıran online oyunlar geliştiren Elodie Games, 2019 yılında Christina Norman ve David Banks tarafından ABD'de kuruldu. Şu an için 30 kişilik bir ekip tarafından yönetilen Elodie Games, co-op ve cross-play oyunlara odaklanarak farklı platformlardan arkadaşlarınız ile online oyunlar oynamayanızı hedefliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.