Teslimat süreçlerinde sürdürülebilir koşullara bağlı geliştirmeler yapılmakta

Farklı kargoları tek seferde yollayan Olive, kişisel bakım ve güzellik kategorisindeki teslimatlarda daha sürdürülebilir koşullarda hareket etmeye başladı.
Teslimat süreçlerinde sürdürülebilir koşullara bağlı geliştirmeler yapılmakta

2021 başında e-ticaret sektörüne atılan Olive'den daha önceki yazılarımızda bahsetmiştik. Olive, mevcutta yaptığı işlerle birlikte son dönemde güzellik ve kişisel bakım sektöründeki siparişleri de almaya başladı. Bu sektörde ortak olarak çalışılan girişimlerin de desteği ile ürünlerin daha güvenli bir şekilde teslimatı planlanırken aslında ana amaç kargo adetlerinin arttığı son günlerde çevreye destek olacak sürdürülebilir koşulları da hayata geçirmek. 

Bu konudaki ana amaç aslında hem ürünlerin paketlemesinin daha çevreye duyarlı şekilde yapılması hem de iade süreçlerinde kullanılan materyallerin azaltılmasını sağlamak. Amazon başta olmak üzere büyük e-ticaret şirketlerinin hız konusunda aldığı aksiyonlar nedeniyle teslimattaki beklentiler değişirken aslında tüketimin de arttığı son günlerde üründen bağımsız çevreye verilen zararın azaltılması konusunda da adım atılmak isteniyor. 

Webrazzi Insights Icon
Bu yazıyı Webrazzi Insights için özel olarak hazırladık.
Webrazzi Insights üyeliğiniz varsa giriş yaparak yazının tamamına ulaşabilirsiniz. Henüz Insights erişiminiz yoksa hemen harekete geçebilirsiniz.
Giriş yap
veya
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.